Jackkk Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 vcera sem obnovil Flash0 a od te doby se mi nechce spustit psp...nenajede ani do toho dos menu...absolutne nereaguje . jsem zoufaly :-D ...pls pomocte co bych s tim mohl delat...myslim ze uz se tam moc zkazit neda :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 brick...sežeň si někoho s Pandoras Battery kdo ti udělá unbrick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 brick...sežeň si někoho s Pandoras Battery kdo ti udělá unbrick už sehnal:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jackkk
vcera sem obnovil Flash0 a od te doby se mi nechce spustit psp...nenajede ani do toho dos menu...absolutne nereaguje . jsem zoufaly :-D ...pls pomocte co bych s tim mohl delat...myslim ze uz se tam moc zkazit neda :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts