Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Paměťová karta

Recommended Posts

Hoj,

jelikož tu nevidím topic PS1, tak to hodím sem. Kámoš mi včera donesl PS1. Doma jsem vyhrabal kartu na ukládání savu, nějaké tam byly, tak jsem je tam nechal, jen jsem si tam udělal místo. Zapnul jsem Dino Crisis 2. Hrál jsem včera nějakou dobu a od dnešního dopoledne. Bez problému. Odehrál jsem cca 4 hodiny (při ukládání se to tam ukazuje). Došel jsem do jedné mise kde jsem zemřel. Tak jsem dal load a objevil se mi tam úplně starej save, kde mám odehráno pár minut (ukazuje to 11). Tak jsem hru vypnul, a podíval jsem se co je na kartě, byly tam úplně jiné savy, než když jsem na to koukal včera, i jiné hry, byl tam třeba Medieval 1, Tony Hawks 1, James Bond, Medal of Honor (odehráno 75%), kdežto včera tam byly například šmoulové, donald duck, medalko tam bylo sice taky, ale ten save se jmenoval jinak a místo 75%, tam bylo je cca 44%. Včera karta po vložení a zapnutí PS1 svitíila (červená dioda), ktežto dneska nesvití vůbec, občas blikne. Velikost je 2 mega, značaka Pather game (nevím jestli to hraje nějakou roli). Přemýšlel jsem jestli to nejde nějak přepínat nebo tak něco, bohužel jsem na nic nepřišel.

Předem díky! Nechce se mi to hrát celé znova. :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Originální paměťovky pro PS1 mají jen 1MB. Cokoliv většího je řešený tak, že se tam nějak přepínají oblasti o velikosti 1MB. Takže je možný že se ti to přeplo do tý druhý, kde sou uložený nějaký úplně jiný věci. Ale protože takovou kartu nemam, tak nevim jak se to přepínání řeší, jestli je tam přepínač nebo je to automatický nebo se musí držet při zapínání nějaký tlačítko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu