javak810i Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Zdravím všechny Vita-bros! Již v prvnotním traileru na PS Vita (tehdy ještě NGP) jsme měli možnost vidět krátkou ukázku z připravované hry "Killzone" pro Vitu. Podrobnějšího představení včetně prvního oficiálního traileru jsme se dočkali na herní výstavě Gamescom 2012. Ale teprve před několika dny vyšly bližší informace o hře včetně data vydání a nových videí i obrázků. Držte si klobouky, přichází Killzone Mercenary! - děj hry se odehrává mezi Killzone a Killzone 2 - herní engine je stejný jako u Killzone 3 a hra běží v nativním rozlišení 960x544 se stabilními 30fps (podle mnohých nejlépe vypadající hra na PS Vita) - hra bude obsahovat plnohodnotnou singleplayerovou kampaň (9 misí, každá cca 1 hodinu dlouhá) - budete hrát za Aarona Dannera, žoldáka pracujícího pro prachy a slávu. Je členem koloniální armády a bude pracovat jak pro ISA, tak pro Helgen. - nový systém customizace a nakupování zbraní a vybavení Vanguard - multiplayer bude podporovat 8 hráčů a bude obsahovat 3 módy (TDM, DM a Warzone) na 6 mapách. Za peníze získané v SP bude možné nakupovat věci v MP - hra bude obsahovat systém zakázek (podobně jako v Hitman: Absolution) pro možnost "přivýdělku" - hra bude obsahovat i podporu dotykového ovládání (melee útoky, zoom sniperem) i gyroskopu pro míření (pouze sniperky) - datum vydání: září 2013 Videa: Prodloužený trailer: Interview se záběry hraní: Screenshoty: A takhle vypadá Killzone Mercenary na TV (z developerské PS Vity, která má HDMI výstup) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Jasná předobjednávka,slintám už od E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Ta grafika vypadá parádně. A taky mě dost láká ten multiplayer. Myslím, že hned jak vyjde, tak jí kupuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Kvuli tomuto titulu jsem kupoval Vitu ,takže doufám že nesklame . Pokavad ano v říjnu prodávám a kupuju a za ušetřené peníze investuji jinak ... Možná dám šanci i Teraway :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 vypada to pekne ale podle videa je to docela pomale a tezkopadne. uvidime az si to zahraju protoze to taky asi pokoupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Já musím jít proti proudu. Ale po zahrání KZ2 a KZ3 mě tahle hra nechává chladným. Jako jo - graficky pěkný a člověk ocení co ten handheld umí. Ale to se můžu pokochat obrázky. Pokud to bude zábavné jak trojka, tak si raději zahraji něco jiného :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 No nevím jestli se to vsechno vejde na 3gb kartu psvita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 3GB? :D. Snad 4GB a kdyžtak si holt koupíš větší ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 3722mb je tuším volno na 4gb kartě a na 16 gb kartě je volno 14gb.Je to strašná ♥♥♥♥♥ina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ne, je to naprosto normální u všech karet, cd, hdd, apod :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Ježiš,já vím,že je to normální...jen mě to štve,protože sá koupíř 16gb kartu,která má mít 16344mb a přitom má něco přez 14gb...přijde mi to nefer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 OT: Najlepší je aj tak MS Surface, ktorého 32GB verzia má k dispozícii voľných 16GB :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 3GB? :D. Snad 4GB a kdyžtak si holt koupíš větší ;). Já myslím kartu ps vita ... na které máš hry když si je koupíš a ta má kapacitu jen 3gb což je docela dost málo na dnešní dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 PS Vita game cartridge mají v základu 4GB (jinak by tam logicky nemohly být hry větší, než 3GB) a jejich velikost je variabilní, takže žádný problém. Killzone bude nejspíš na 8GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 To doufám teda ale věřím že to zvládnou aji do 4gb když Skyrim zabírá jen 6gb a má obrovský otevřený svět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Mno, jen aby to neodnesly textury a kvalita zvuku. Třeba Assassins Creed Liberation trpěl na příšernou kompresi hudby a to zabíral přes 3GB a ani neběží v nativním rozlišení (to samé například Uncharted, nebo MGS HD). Přecijen Skyrim byl vysoce komprimován (nevím jestli by Vita měla dodatečný výkon na dekompresi souborů) a textury nebyly nic moc a opakovaly se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Tak sem asi jediný ale mě ta grafika vubec neohromila , ba naopak ... vypada to jako na mobilu :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Takový stíny a odlesky jsem zatím na mobilu neviděl a to jsem ještě nic neřekl o ovládání :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Dead trigger treba ? .. to ma ohodne lepsi grafiku podle mě ;) ... nechci se hadat jen si myslim ze vita ma navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Hraju Dead trigger na galaxy s2,max detaily a máš i docela pravdu,něco do sebe to má :) Už jen to že Dead trigger je zadara :D Ale stejně si to koupím na vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Dead trigger treba ? .. to ma ohodne lepsi grafiku podle mě ;) ... nechci se hadat jen si myslim ze vita ma navic To je zase pravda no že by to mohlo vypadat ještě líp ale snad se dočkáme za pár let, nejlepší psp tituly taky vznikaly až kolem roku 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Dead trigger treba ? .. to ma ohodne lepsi grafiku podle mě ;) ... nechci se hadat jen si myslim ze vita ma navic Sorry, ale to opravdu ne. Dead Trigger nemá ani realtime stíny, self shadowing, shadery mají nižší rozlišení, herní oblasti jsou menší a nezapomínejme, že fyzika rozhodně taky nebude na takové úrovni jako u Killzone. Nehledě na to, ještě mají dost času na tom pracovat. Na první pohled jsou některé mobilní hry hodně blízko těm na PSV, ale po bližším zkoumání obsahové a technické stránky se to nedá srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.