vmini Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 cw chci se zeptat pokud mi nekdo [h=2]Call of Duty: Black Ops - Declassified[/h]s použitím passem budu moc hrat multyplayer nebo si ho budu muset koupit ? DDííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Black Ops nemá žádný online pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vmini Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 aha ttj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Můžu se zeptat,proč mi nefunguje MP?Vzdy se mi nacita mapa a pak mě to kopne bez jakykoli hlasky.faktnevim,co mamdelat,za hodinu sem si nezahral ani sekundu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vmini Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 nwm kamo :"D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Fakt ♥♥♥♥♥ina,taky to trochu mohli poresit,aby to fungovalo,takhle sem akorat vyhodil pětikilo za podělanej voucher,kterej ted nemuzu ani prodat! hned bych to udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.