stevens129 Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Zdravím, dají se s RGH nějak stáhnout 100% savy do her? Prostě stáhnout z netu 100% save a hodit ho místo toho mého v Xku....Mám totiž třeba Forzu Horizon a chci si jenom tak zajezdit s dobrými auty, nemám čas to projíždět...Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.milner Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Myslím, že to určitě nějak půjde, ale bude tam zádrhel s tím, že save musí být vázaný na tvůj gamertag, takže ho budeš muset před spuštěním trochu upravit. Zkus třeba tohle: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/save-games/9344-xbox-360-save-editor-download-resign-change-ids-anonymise.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Být tebou, tak ten tvůj profil neupravuji, může se stát až budeš updatovat DB, pak tvůj profil může být corrupted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Stejně jsem se na to vys*al, je to moc složité, ale dík za varování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 ale to upravuješ ten save stažený, ne svůj profil... a neni to nic těžkého, pouze přepsání dvou řádků, práce asi na 3 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.milner Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Přesně tak :thumbup:. Co se týče tvého profilu, tak jen potřebuješ profile ID, aby jsi ho propojil s uloženou pozicí. Ten zjistíš buď přes jeden z editorů profilu nebo z jiného tvého savu, což je podle mně mnohem jednodušší a vyvaruješ se tak případnému "corrupted profilu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.