dvbman Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Už to tu asi bylo milionkrát, ale .... Můžete se mi tady rozepsat, jestli k X360 raději preferujete na hraní LED Lcd nebo Plazmu ? info: -projeví se na X360 rozdíl HD Ready a FullHD ? -hraju spíše přes den, v noci taky, ale málo -preferuji velikost, min. 107 cm, ale 127 by bylo lepší -sekundárně budu používat satelit bez HD rozlišení na SCART, zatím bohužel -na 3D kašlu, ale přehrávání YouTube a .MKV z NASu by se šiklo -cenově bych se chtěl vejít do 15 l, ale 13 lépe :-D Spíš mě tak zajímá, jestli ke konzoli LED nebo PLAZMA... Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 (upraveno) Spíš mě tak zajímá, jestli ke konzoli LED nebo PLAZMA...Díky za info. hadam mas na mysli LCD s led podsvietenim :) Ci LCD, alebo Plazma k X360, tak to je hadam jedno! Ked uz plazmu, tak nie panel 1024x768. Urcite tu dostanes rady na LCD od fansLCD a na Plazmu od fansPlazmy :D No a ked sme pri peniazoch, tak do15 tisic v uhlopricke 50" dostanes hadam iba Plazmu...ani velky vyber 50"TV mat nebudes Upraveno Únor 5, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Ano Lcd s Led podsvícením, už je to tak zažité, aspoň u nás = LED :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 napr. http://www.alza.cz/50-lg-50pa6500-d321100.htm pohladaj si na tuto TV testy, hlavne aj aky ma "input lag" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Tak asi se mi nejvíce líbí http://www.alza.cz/47-panasonic-viera-tx-l47e5e-d312504.htm , ale nevím, jestli je to poctivá 100Hz. Potom http://www.alza.cz/50-panasonic-viera-tx-p50ut50e-d386575.htm , ale klidně bych to bral levněji bez 3D, no a možná http://www.alza.cz/47-lg-47ls5600-d317537.htm Fakt těžké vybrat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 panasonic TX-L47E5E určitě neber, má to známý a je to otřesné, na sport jako hokej se nedá dívat... mimochodem na 47-50 palcové TV jsou poměrně levné (aby tam nebyl někde zakopaný pes, jak s tou frekvencí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 ač to neni obvyklý názor tak podle mě plasma(full hd) je na hraní mnohem příjemnější co se požitku týče, krásně barevný jasný barvy, problém s vypalováním v týhle době neni nic vážnýho, je to jen dočasný, když sem hrál tejden několik hodin deně Assasína měl sem life bar lehce vidět, ale po tom co sem přestal hrát tak během pár hodin zmizel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Aha, takže levnější LED-ky mají nízkou odezvu ? Nebo celkově mají LED nižší odezvu než PLAZMA ? Díky za názory, hlavně už trošku vím, na co dát pozor :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 levnější led nemaj takovou odezvu .. u plazmy je okamžitá.. nadruhou stranu u nekerejch modelů si někdo stěžuje na input lag u svý si toho nevšímám.. tukneš čufl pro střelbu a vidíš to třeba o půl vteřinu pozdějc.. nesetkal sem se s tim v praxi.. někomu se líbí "pravdivost barev" u lcd.. nic neni extra kontrastního, atd.. zatimco mě se líbí když to má pěknou jasnou barvu.. třeba sly cooper je na plazmě vůči lcd dokonalá barevná podívaná :) zkoukni nekde v electru kde maj treba i pripojeny konzole, kdyz chytnes ochotnyho prodejce tak ti ke konzoli pripoji i neco jinyho :) ci v prodejne sony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AhosoVidaho Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Nazdarek doma mam Xbox pripojen k Sharp 152 cm LED a je to proste palba. Hrat na takove uhlopricce je nadhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 152 cm? :shock: Z jaké vzdálenosti na to koukáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 "Imput lag" ? Myslel jsem že stačí vědět odezva v ms ? Dá se to zjistit už v obchodě nebo to zjistím až doma z manuálu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AhosoVidaho Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 152 cm? :shock:Z jaké vzdálenosti na to koukáš? pokud se hraji s kinectem, tak asi ze 3 metru a pokud jen s ovladacem, tak 4 - 5 m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 input lag s da vygooglit u vetsinu modelu v testech ... ale ani u lidicek co znam sem to nikde v realu nevidel - mozna to nepoznam... ale ani oni si nestezujou .. v navodu v parametrech to neni .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Tiez nieco taketo budem riesit ci LCD alebo Plazma momentalne sa priklanam viac k plazme a tam by som volil jedine panasonic zatial obzeram tento http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42st50-d327405.htm chcelo by to vidiet ale nazivo o 3D mi tiez voubec nejde hlavne o dobry 2D kvalitny obraz a 42" alebo uz rovno 50" tak to este neviem kupovat budem ale az neskorej . Ale este sa mi aj pacia niektore LCD s tenkym rameckom povesit na stenu musi sa na to fajn pozerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Co sa tyka "input lagu" (vstupne oneskorenie) a Plazmy Panasonic, tak pri testovanych 42GT50 a 42UT50 namerali v hdtelevizija.com v "Game/PC Mode" okolo 50ms, v ostatnych rezimoch okolo 100ms. Tak v Game modoch boli namerane nejake ine TV aj lepsie, napr. okolo 30ms. Samozrejme, ze pre bezneho hraca tych 50ms nie je tragedia....hardcore hraci (online, sutaze) nad 20ms ani hadam nejdu :) Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Tak jsem ještě mezitím objednal HD satelit s podporou .AVI, .MKV a hlavně YouTube, protože Smartu nevěřím a X360 asi nikdy MMC nebude.... A mám v merku: LG 50PA6500 SAMSUNG PS51E530 PANASONIC TX-P42UT50E - ale ta je bohužel malá, kdyby někdo věděl o PANASONIC 50" alternativě bez vymožeností s FullHD do 15000,- prosím info. No těžko vybrat, máte někdo zkušenost ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 vzal bych tu lg.. cenově slušná... má jí dost lidí zatim slouží všem co znám .. dobře si udělal .. dost tv ma problém s někerejma mkv.. stáhneš 10 filmů.. jeden se trhá jeden nepřehraje vůbec a 8 jede.. pc nebo PS3 mi přehraje vše... nejsem jedinej kdo má stejnou zkušenost ... panasonic full hd za takovou cenu nebude :( samsung taky nevypadá špatně.. zajdi do electroworldu, datartu atd.. zkoukni obraz obou a vyber ... koukat na to budeš ty :) každej vnímáme barvy jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Jo jo, vypadá to na LG 50PA6500 , než slevní OLED :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 přesně.. na oled se těšim nejvíc.. když hraju na vitě :D je to jak na malý plazmě.. a naopak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Tak se po dlouhé době laborování přešel spíše k výběru LCD s led podsvícením, dále jen LED. Mám vybrané tyto modely, ale nevím, jak je to s "INPUT LAG". Nemá někdo přímou zkušenost s : Panasonic TX-L47ET5E Philips 46PFL5007K Sharp LC-46LE830 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 mam presne ten philips co tady pises a naprosta spokojenost! urcite led to se neda s plasmou vubec srovnavat.. vim o cem mluvim mel sem LG a to sou nebe a nudy na tydle LED je cerna opravdu cerna a to neni vsude samozrejmost..)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 jo ale chce to nejakej subwoofer jestli nejses panelackej ,) basy nic moc, ale to neni problem tydle televize , ale led obecne.. kdyz uz sis obednal satelit tak at to mas komplet,)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Být tebou tak do Philips nejdu, vydrží ti záruku (cca. 2 roky) a odejde ti, věř mi, jednou jsem mel plazmu Philips a za 27 měsíců odešla, to samé jednomu známému...být tebou tak beru Panasonic nebo Sharp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 (upraveno) plazma je holt plazma ,)) ale to se ti muze stat se vsim, ja zase uz nikdy nejdu do LG.. Upraveno Duben 1, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.