Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rychlost internetu na PS3

Otázka

Odesláno (upraveno)

Meril jsem rychlost internetu na PS3 - mam 100 Mbps pripojku - normalne pouzivam notebook na 5 GHz wifi kde to jede 90 Mbps - na wifi 2.4 GHz mi PS3 jede max 13 Mbps - je to vporadku - ma to g wifi - jakto ze to je tak pomale - stary notebok v g jede 25 Mbps - jak to je u vas s rychlosti PS3 na wifi ?

7.2. - Tak dnes to namerilo dokonce 19,5 Mbps - tak to je pomalu asi maximum - Zkuste nekdo mereni - SAKRA.

Upraveno uživatelem SNEHULAK

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jde o to, že Wi-fi adaptér v PS3 nepodporuje rychlostní normu 802.11/n a ani ted´nejnovější 802.11/ac. Podporuje pouze 802.11/b,g. To je na dnešní poměry už dosti zastaralé. Já mám doma WDSL internet 25 mb/s od O2. Na Speed.net mi to na notebooku naměří vždycky přes 20 mb/s, ale na PS3 mi to naměří sotva polovinu. Smutné je i to, že alespoň tu 802.11/n nepodporuje ani nejnovější PS3 Superslim.

• 0
Odesláno

mam net od O2 pres pevnou linku po baraku to mam pres wifi a tahnem na tom nekolik kompu, telefony, tablet, ps3 atd.

ale v posledni dobe se mi zacal sekat na ps3 multiplayer a ps3 se mi odpojuje z wifi hlasi chyba DNS, dneska sem kompletne prenastavil v ps3 vsecky udaje podle jednoho manualu a zatim to jde v klidu...

meril sem rychlost netu na kompu- 7.25 Mbps

a na ps3 ukazalo download - 7.2 Mbps

a upload - 400 kbps

zda se mi to hrozne pomaly a uz dlouhou dobu uvazuju ze se na O2 vy*eru a poridil bych neco rychlejsiho ... co mate vy za pripojeni a mate s tim taky nejaky problemy?? hlavne mi jde o ten multiplayer na ps3 jinak na nejaky to vyhledavani na netu todle staci.. diky za radu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu