6strage Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Na zaklade vasich komentu jsem se rozhodl zaplatit 100kc za postu a balik odeslat zpatky (prodejher), protoze fakt radsi zaplatim to kilo nez 4500 za neco co muzu za dva dny vyhodit... snad jsem udelal dobre. Proto bych od vas chtel radu, jaky e-shop by jste poradili, kde prodavaji PSP z FW, na ktery nahodim HEN nebo MHU. Kdybych se vlezl do 4500 i z memory, tak budu strasne moc vdecny. THX za fsechny rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendas Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Na ten eshop konzole-prislusenstvi.cz bych si daval pozor jestli si spravne pamatuju je tu nekde topic kde na nej nekdo nadaval s tim ze si objednal origo psp baterku a misto toho mu poslali cinskej smejd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 gamepower Na stránkách mají napsané, že paměťovky nejsou fake a přitom to není pravda. Bacha na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantom Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Gamepower Přesně tak!!! Ještě navíc neochota a hrubá komunikace se zákazníkem(jasně,že až při reklamaci) Vyhnout se velikým obloukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 gamepower Na stránkách mají napsané, že paměťovky nejsou fake a přitom to není pravda. Bacha na to! Opravdu ?já tam mám novou kartu objednanou, takže mi nebude fungovat ?to mě docela štve, jestli jsem udělal takovou hloupost:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 mart1: je možné, že karta bude fake a bude mít pomalejší zápis/čtení dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 mart1: je možné, že karta bude fake a bude mít pomalejší zápis/čtení dat... díky za info, se v tom moc nevyznám, vybral jsem jeden eshop a objednal, už čekám 3 týdny a žádná zpráva od nich,nic, a jestli mají takovéhle karty..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZe Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 ja souhlasim s crashem, gamepower je asi nejhorsi a ochota a spoluprace na nulove urovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Chvilu před tím než jsem narazil na tenhle topic jsem z prodejeher objednal Mass Effect. Záměrně jsem hledal zapadlejší eshop, kde není ještě v platinovém obalu. No, sem blbec..:( Doufám že to přijde aspoň origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Napsal jsem na Playcentrum.cz: Toto zboží se mi líbí ale radši ho koupím u konkurence :lol::lol: ... dostal jsem ban :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Napsal jsem na Playcentrum.cz: Toto zboží se mi líbí ale radši ho koupím u konkurence :lol::lol: ... dostal jsem :ban: :D Divný co ? ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Divný co ? ... :dozey: No i kdyby napsal něco horšího, tak je to dosti neseriozní. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Divný co ? ... :dozey: ...? kdo řiká že mi to přijde divný :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jednoznačně: PRODEJHER.CZ a řeknu vám pročPro mě je tato odpověď jasná. Ti, kteří mě znají ví, že mám několik konzolí a hodně příslušenstvít objednával jsem z několik desítek e-shopů od konzolí po drobnůstky, a všude bych shodnotil vcelku kladně, až na jeden eshop. Tím eshopem je prodejher.cz a pokud nechcete být hloupý a naivní raději tam nekupujte. ............................. Už jsem nakupoval na aukru a všechno přišlo jak má. Ale, na internetu bych nakupoval jen jako objednávku a vyzvednutí na skladě např. jako Alza.cz a další. Jinak děkuji za upozornění.. (zajíce v pytli raději ne!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik11 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Co říkáte na toto http://www.bigfun.cz/microsoft-xbox-360%E2%84%A2-elite-system-forza-3-idv3381-odd11 na to, že je to bundle je to docela levné, máte někdo zkušenosti s tímto obchodem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 http://obchody.heureka.cz/bigfun-cz/recenze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik11 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Tak ze dvou odlišných recenzí se toho moc nedovím, já myslel třeba jestli někdo z vás nemá zkušenosti, ale jinak díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 já kupoval v prodejher.cz xbox360 a přišlo mi to do dvou dnu v pořádku takže takové věci se stávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.