Nemesis789 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Tak to je pekne. Ja si zrovna u nich chtel koupit Xbox360, ale po tom co tu ctu, tak ho radeji obejdu oklikou. J nic si stamma nekupuj,aspoň já bych si tam nic nekupoval... je to hrozně špatné chování vůči zákazníkům, ale hlavně nejsou ochotní proste Fůůůůj. Jak chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 ne vždycky je honba za nej cenou to nejlepší řešení...v době kdy se SLIM dal na "netu" sehnat za 4200 Kč,jsem si radši ještě litřik uloupnul,zašel podpořit místního obchodníka a teď tu nemusim smutnit proto pokud si chcete pořídit novou věcičku,ať je to cokoliv...dobře si rozmyslete všechny pro a proti...takový to klasický dvakrát měř...a před řezánim změř (jojo,znova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 rozhodně prodejher.cz obědnal sem si jednu hru(tuším call of duty 2)obědnal sem si ji tři krat a nedoručili ji ani jednou.rozhodne tento e-shop nedoporucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 ja sem si tam chtěl koupit psp ale jak sem zjistil že jediní kontak je pre email tak sem od toho radši ustoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 nejhorší e-shop, který jsem z vlastní zkušenosti zažil je http:www.want.cz objednal jsme si od tamtud compa a ten my došel s půlměsíčním zpožděním, když jsme si ho prohlížel, tak jsem zjistil, že disk nebyl vůbec zapojený, a disk byl poškozený prostě hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 zkuste tenhle obchod http://www.game2k.cz/ ,nikdy sem pres net od nich nic nekupoval,ale byl sem v obchode a uplne v ph.Ceny dobry ,protoze prodavaj pouzity hry ,nekdy i novy.Ale dulezity je ze ty pouzity hry sou neposkrabany ,nic jim neni.(neni to repasovany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 prodejher je nejhorší čtyrykrat sem si obednal hru a nikdy mi nedosla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 na prodejher sem si koupil us repas verzi PSP fat tzn secko vymeneny jako new totalne za 3500 ano nasel bych ho levnejsi jako fatko ale toto melo secko new joy kryty apod tak sem cel investovat do neceho aspon trosku novejsiho a navic mam zaruku na 1 rok na PSP si absolutne vubec nestezuju ani jeden mrtvi pixel nic tak je to mozna o stesti jen sem se cel k tomu vyjadrit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Jako každý doporučuju Playcentrum.cz :), rychlé dodání, suprová komunikace a dobrý ceny:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Doporučuju ALZA.CZ ..ceny sice nic moc ,ale je toho tam mraky ,.. mam odtamtud PSP ,NTB , TV ,.. vždy maximalní spokojenost.. PLAYCENTRUM ..kupoval sem odtamtud PSP pro kamarada ,.. a mělo být nové ,.. nic méňe bylo používané ,.. škráblý lehce display a zaprášené ,.. ale naštěstí funkční :) ..i tak ale nedoporučuju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 .mobidik.cz , nedoporučuju ... nikdy mi nic nedošlo Jinak doporučuju taky.alza.cz a nebo esubagames.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Doporučuju ALZA.CZ ..ceny sice nic moc ,ale je toho tam mraky ,.. mam odtamtud PSP ,NTB , TV ,.. vždy maximalní spokojenost..PLAYCENTRUM ..kupoval sem odtamtud PSP pro kamarada ,.. a mělo být nové ,.. nic méňe bylo používané ,.. škráblý lehce display a zaprášené ,.. ale naštěstí funkční :) ..i tak ale nedoporučuju :( Nic proti, ale myslím že PLAYCENTRUM je dost spolehlivý a nevím nevím jestli by poslaly použité PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 prodejher.cz je děsnej obchod a hlavně personal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 prodejher.cz je děsnej obchod a hlavně personal jj souhlasím neochotní a duležití jak hovno takovy lidi mě serou :lol: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Určite Alza.cz - koupil jsem tam - HTC TyTN II, Netbook Asus EEE 1000H, táta kupoval sestře Wii a do firmy počítače, monitory etc. Takže opravdu doporučuji, co se týče PC hardwaru, tak bezkonkurenční ceny. Dále JRC.cz - koupil jsem tam - svoje Wii, Nintendo DS ( ještě to starý, když to byla novinka :) ) a spoustu her na PC, kupoval jsem to v Letňanech v Praze v kamenym obchodě, ale s e-shopem to bude stejný. Někdy se mi ale zdá, že to mají trochu nad cenou ( konzole a konzolové hry ), jinak doporučuji. --- Jinak jsem se chtěl zeptat co říkáte na - http://dvd-elektro-videa-autoradia.obchodni-dum-mija.cz/sony-playstation-3-80gb-black-a-hra-motorstorm-a-hra-uncharted-f7-s70-dp158176/ - zdá se to dost levný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Jinak jsem se chtěl zeptat co říkáte na - http://dvd-elektro-videa-autoradia.obchodni-dum-mija.cz/sony-playstation-3-80gb-black-a-hra-motorstorm-a-hra-uncharted-f7-s70-dp158176/ - zdá se to dost levný... Ber to, dneska už sou ceny PS3 hodně dole, takže cena kolem 9500,- Kč už je celkem normální, najdi si ale naky recenze toho shopu, třeba na www.heureka.cz :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 seženeš to i levněji nebo koukni na gamehouse.cz obědnal sem si tam ps3 80gb+hdmi kabel 1,8m+LBP+takovou mlatičku nwm presně nazev sou tam wresleři a je to 2008 za 102500 +- dneska dorazilo čekel jsem jenom 1den a když sem jim volal jak je dlouhí ten kabel tak pan okamžitě se zaběhl podivat vysvětlil my všechno oklolo prostě doporučuju a stim nejhoršim obchodem v čr ja sem kupoval s hodně obchodu ale nikdy bych nekupoval tam kde mají napsáno že z důvodů nejniší ceny nemají telefon to má mít snad uplně každí e-shop bo email je na ... Tady maš když tak odkaz http://www.gamehouse.cz/playstation-3/playstation-3-starter-pack-4616.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ok dík, já jen, že 80gb + 2 hry jsem za tak malou cenu neviděl na žádnym shopu :) EDIT - kingondra - Jop, taky jsem tam teď koukal, nevypadá to špatně, ještě se rozhodnu. Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no njakou dobu tenhle pack prodavaly v datartu za 9500 jo a tyhle hry sou už platinovky tak proto tak nízká cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Určite Alza.cz - koupil jsem tam - HTC TyTN II, Netbook Asus EEE 1000H, táta kupoval sestře Wii a do firmy počítače, monitory etc. Takže opravdu doporučuji, co se týče PC hardwaru, tak bezkonkurenční ceny. S alzou mám špatné zkušenosti - hlavně špatná komunikace a neochota (jakmile měli na účtu peníze, nikam se nespěchalo). Cenově nejsou moc výhodní, co se týče PC hardwaru, vychází líp alfacomp.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ja muzu jedině doporučit www.tambazaar.cz mam to kousek asi 20min. od domu kupoval sem tam hodně věci např:3 pamětovy karty do psp a ani jedna fake ,hdd do xka a vse funguje takže doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Neříkám, že vyloženě nejhorší, ale dejte si pozor na dealextreme.com. Pokud tam objednáváte, tak objednávejte po jednom. Já tam teď objednával 7 věcí za 130 dolarů a celá zásilka má 16 dnů zpoždění kvůli položce za 1 a půl dolaru (danou fólii prostě už neměli, i když na stránkách bylo napsáno, že je skladem). Zároveň mi po 17 dnech řekli, že si mám zaplatit 14 dolarů za Express mail, i když jsem si vybral Air mail. Ale oni mi to sami změnili (to bylo v rámci akce free upgrade to ems), ale pak jim došlo, že free ems neplatí do ČR. Vzhledem k tomu, že už chci mít celou zásilku, co nejdříve doma, tak jsem zaplatil. Zkrátka dealexterme.com je super na gadgets za pár korun, ale kupovat něco dražšího je o nervy (i když na druhou stranu si procvičíte angličtinu při řešení mailů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Nejlepší - Určitě www.tambazaar.cz Solidní jednání, všechno v pohodě, neposílaj žádný šmejdy.. a taky dobrý ceny. Kupoval jsem tam dost her, ovladač a HDD do Xboxu a ani s jednim nebyl nejmenší problém. No, nejhorší tolik ''opěvovaný'' prodej her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 No já jsem si dřív myslel že je to super obchod. A chtěl jsem si tam udělat i obědnávku ale potom na to nedošlo.Tak jak vidím udělal jsem asi dobře,že jsem si tam nic neobědnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Doporučuji: PTMobil,CZC,Alza,buy08, zatím jsem neměl žadný špatný e-shop :) nakupuju spíše dráž než abych dostal zdupytupý kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.