janko6 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 idem im tam skusit napisat(prodejher.cz) ci mi tam daju ban:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrea1468623975 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Ahoj, no já jsem měla zrovna minulý týden špatnou zkušenost s www.gamepower.cz . Měly akce na nějaké hry, vycházely docela levněji než když objednávám na ALZE. Zkusila jsem to a nikdy více. Provedla jsem objednávku na netu. Na mail mi přišel souhrn toho co jsem objednala. Žádný text o potvrzení obj. případně jiné doplňující info. Na druhý den volám na číslo uvedené na jejich stránkách a celý den mi ten telefon akorát někdo pokládá. Tak nevím, je objednávka zaevidovaná, bude expedovaná...? Večer jsem se rozhodla napsat jim e-mail, kde prosím o potvrzení mé objednáky a vysvětlení proč udávají tel., který je evidentně pro ně přítěž a proč mi to opakovaně vzali a hned típli,což mě stálo peníze. Slušně jsem jim předem poděkovala za jejich odpověd a vyjádření ke stížnosti s telefonem. Další den mi volal nějaký chlápek a začal na mě ječet do telefonu a ještě mě navíc oslovovat "moje milá zlatá" s takovou arogancí, že kdyby stál vedle mě, tak ji má minimálně z jedné strany, néli stereo! Proto už jedině www.alza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Právě jsem si z www.prodejher.cz objednal MW2 na PS3. Hned jak jsem si přečetl tenhle topic, chtěl jsem to zrušit, ale oni prej, že už to nejde. Prý už to odeslali. Tak jsem zvědavej, co mi přijde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 máte někdo zkušenosti s http://tsbohemia.cz/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendas Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Ahoj, no já jsem měla zrovna minulý týden špatnou zkušenost s www.gamepower.cz . Měly akce na nějaké hry, vycházely docela levněji než když objednávám na ALZE. Zkusila jsem to a nikdy více. Provedla jsem objednávku na netu. Na mail mi přišel souhrn toho co jsem objednala. Žádný text o potvrzení obj. případně jiné doplňující info. Na druhý den volám na číslo uvedené na jejich stránkách a celý den mi ten telefon akorát někdo pokládá. Tak nevím, je objednávka zaevidovaná, bude expedovaná...? Večer jsem se rozhodla napsat jim e-mail, kde prosím o potvrzení mé objednáky a vysvětlení proč udávají tel., který je evidentně pro ně přítěž a proč mi to opakovaně vzali a hned típli,což mě stálo peníze. Slušně jsem jim předem poděkovala za jejich odpověd a vyjádření ke stížnosti s telefonem. Další den mi volal nějaký chlápek a začal na mě ječet do telefonu a ještě mě navíc oslovovat "moje milá zlatá" s takovou arogancí, že kdyby stál vedle mě, tak ji má minimálně z jedné strany, néli stereo!Proto už jedině www.alza.cz Z tohodle shopu sem objednaval PSP a taky zadne potvrzeni objednavky pouze za 4 dny dorucena objednavka. Vsechno objednany zbozi dorazilo jak melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Tak právě mi od prodejher.cz přišlo Call of Duty: Modern Warfare 2. Všechno přišlo v pohodě. Na disku ani jeden škrábanec, prostě nové. Teď už jenom wait do Vánoc na PS3, jestli všechno pude. S tim PSP bych tomu i věřil, tohle se stát může, ale že ti nepřijmuli reklamaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 máte někdo zkušenosti s http://tsbohemia.cz/ ? Já mám s tímto obchodem velmi dobré skušenosti vše přišlo v pohodě a nenakupoval sem tam jen jednou....takže žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 skoro s každým ochodem jsou dobré zkušenosti když něco kupujete :roll: horší to je když chcete něco reklamovat :roll: to už jim šaháte na jejich prachy :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Aukro.cz :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 chtěl jsem se zeptat jestli je v pořádku když jsem si na prodejher.cz koupil repas psp fat a bylo mi přivezeno v krabici od nějakeho fotaku (myslím Canon) a ve vnitr okopiravony asi 10str. navod??? je to ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 chtěl jsem se zeptat jestli je v pořádku když jsem si na prodejher.cz koupil repas psp fat a bylo mi přivezeno v krabici od nějakeho fotaku (myslím Canon) a ve vnitr okopiravony asi 10str. navod??? je to ok? je to normální. repas je repas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 a vy ste vsichni blby:) plnou hubu kecu a jediny co zmuzete blbej topic na console... dante zrovna od tebe bych to necekal... kdyz delas v obchode mohl bys vedet ze na veskere zbozi mas 2 roky zaruku, a pokud ti to odeprou tak si mel jit na policii/ k soudu... 100% bys vyhral a 100% by ti vydaje uhradili oni... nechapu ze si nechate tak srat na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 je to normální. repas je repas... aha tak to potom jo stejně na to kašlu:-D první co bylo tak jsem to hned vyndal a šel za kamošem aby mi to flešnul :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 já si na gamepower taky obědnával psp, a vše v pořádku dorazilo, potvrzení objednávky nepřišlo z jednoduchého důvodu: když se přihlásíte na web, tak v levo dole je :Objednávky, a tam je jasně barevně označeno zda je objednávka přijata, vyřízena, expedována, nebo zaplacena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrea1468623975 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 já si na gamepower taky obědnával psp, a vše v pořádku dorazilo, potvrzení objednávky nepřišlo z jednoduchého důvodu: když se přihlásíte na web, tak v levo dole je :Objednávky, a tam je jasně barevně označeno zda je objednávka přijata, vyřízena, expedována, nebo zaplacena Já jsem objednávku dělala jako neregistrovaný uživatel. Ale na tom nezáleží. Skoro vše si objednávám přes net, ne jenom věci k psp a zatím jsem se nesetkala s nepotvrzením objednávky a už vůbec jsem se nesetkala s tím, že pokud jsem někde měla něco objednaného a volala jsem jim tam a potřebovala jakékoli informace ke své objednávce, aby mě do telefonu někdo okřikoval a osočoval, co si dovoluji se na to ptát, jestli neumím číst a podobné urážky. Jako zákazník nejsem zvědavá na neurotického prodejce. Takže příště si u nich neobjednám. Pokud takový přístup budou mít k většině klientů, pak asi jejich prosperita nebude vysoká a jako u maloprodejce může vést k zániku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak sem se zaregistroval na prodejher.cz a prisel mi aktivacni e-mail a vite co tam maj napsany..? www.prodejher.cz - nejoblibenejsi herni e-shop :D :lol: ROFL EDIT// tak sem jim tam zalozil prispevek, tak schvalne co se stane :D http://www.prodejher.cz/forum/20-obecne-dotazy-k-PSP/76-prodejher-cz?ms=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 http://www.czechcomputer.cz/ !!! neni to cistokrevnej e-shop ale tenhle obchod je vazne jednicka ve svym oboru. nakupoval sem u nich 100x a nikdy s nicim nebyl problem. nakupoval sem od pametovek pres zakladni desky, monitory, graficky karty, sluchatka, od vseho neco proste. a reklamace jsou vyrizozavny take bajecne, pracovnici jsou napomocni a poradej. davam 100%!!! nejlepsi shop s elektronikou vubec.PSP sekci najdete konkretne zde: Hry a jine -> Herni konzole -> PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak CZC je provarenej :D To neni zadnej e-shop ale regulerni firma s dlouholetou tradici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak CZC je provarenej :D To neni zadnej e-shop ale regulerni firma s dlouholetou tradici. Podle tebe je e-shop jako takový neregulerní firma, bez tradice ? Sorry, nedalo se mi tě nezeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak sem se zaregistroval na prodejher.cz a prisel mi aktivacni e-mail a vite co tam maj napsany..? www.prodejher.cz - nejoblibenejsi herni e-shop :D :lol: ROFLEDIT// tak sem jim tam zalozil prispevek, tak schvalne co se stane :D http://www.prodejher.cz/forum/20-obecne-dotazy-k-PSP/76-prodejher-cz?ms=3 Do roka si toho mozna nekdo vsimne:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Podle tebe je e-shop jako takový neregulerní firma, bez tradice ? Sorry, nedalo se mi tě nezeptat. No v podstate jo. Kdyz vidim prodejher a tyhle ostatni neduveryhodny zapadly e-shopy o kterych se tu mluvi, tak pojmem "e-shop" mam na mysli neznamej internetovej buh-vi jakej obchod s podivnym vzhledem kterych sou na internetu mraky, nez nejakou znamou kamennou prodejnu s dlouholetou tradici ktera ma samozrejme taky svuj e-shop (prodej pres internet). A neon4 tu doporucil ze CZC je dobrej a ze ho doporucuje, tak jsem chtel rict ze CZC je vseobecne znamej a neni to nic malyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Díky za varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 PRODEJHER.CZ NIKDY!!!!! Mám od nich NDS, koupený s tím, že je nový!!! Ne, není, jedná se o repas, který se dá sehnat např. na dealextreme za 1500Kč! Jsou to podvodníci a zloději. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akount Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 skus http://www.hraj-online-hry.cz celkem levne ceny a hlavne se da vyzvednout osobne z prodejher.cz sem si taky objednal sp ale z duvodu neuvedeni kontaku sem to nastesti zrusil na posledni chvili ! napriklad pametovka 1300 Kc 16 gb je podlemyho jednoznacnej fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Abych řekl tak jsem nakupoval u gamepower.cz jakto poslali tak mi zavolali a se slušnosti oznámily že již to odeslali a mělo by to přijít na druhý den tak čekám a přišlo to na druhý den.Vše bylo v úplném pořádku,vše co tam mělo být tak přišlo a vůbec si nestěžuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.