Guest LaYer Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 na prodejher.cz sem nic nekupoval a mám ban :-/ žadný comenty sem tam nepsal vubec nic ... docela sranda nee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 se asi rozhodli banovat všechny uživatele z console-forum :D :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 mate pravdu je nejhorsi koupil sem si tam psp 2000. po vanocich 2008 sem dostal 4000kc tak hned sem se rozhodl ze si za ne koupim psp. hledam nejlevnejsi psp a vidim prodejher a bylo tam za 3500kc tak si rikam koupim si ho a este mi zbyde na kartu. po par dnech pareni dem jsem chtel to demo spustit a jak se to restartovalo tak se to seklo proste tam jenom behali takovy ty vlnky z menu. zkousel sem to restartovat, vyndat baterku, nabit a nic. tak to mne dost nastvalo a psp sem dal kamosovi na rozflakani zarucak totiz neposlali a hadat se s nema bylo zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ja nevím nešlo by využít té 14 denní doby vracení zboží bez udání důvodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ja nevím nešlo by využít té 14 denní doby vracení zboží bez udání důvodu ? to bylo dyl nez 14 dni. ach jo ted zase znova setrim a nedari se (vetsinou to utratim v KFC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 CS lidi koupil jsem si na www.prodejher.cz PSP slim a dostal jsem ho k vánocům hrál jsem na něm 3 dny :D a pak se mi PSP seklo a vypnulo a mám tam na displeji bílé a občas i černé tečky chci se zeptat jestli je to displejem nebo jestli je vadné celé PSP.Předem děkuji za odpověď.lolitak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Death/Stuck Pixely .. v topicu ice22222 je plugin na opravu .. btw nechápem načo si odtiaľ stále a stále kupujete , keď všetci píšu že je to na ho*no obchod .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Stáhnul jsem si plugin na tu opravu death pixelů a nejde mi spustit! Píše mi to tam The game could not be started (80020148) pls co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 pls a co je to eloader? sry ale mam PSP jen 3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 omg, to je program pro spousteni starsich aplikaci, navod : http://console-forum.net/showthread.php?t=12329&highlight=eloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jo ale to sami mi pise i u eLoaderu pise mi to naky the game could not be started (80020148) takze nwm noo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 takze mi nejde spustit ani Eloader ani PSX checker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 newite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Vieš na čo je tlačítko EDIT ?! :blink: Aký máš fw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 1) pouzivej edit omg 2) jakej mas FW, ISO driver, do jaky slozky to davas atp. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 FW mam 4.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 4.01 m33 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a jak mam zjistit jestli mam m33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a jak mam zjistit jestli mam m33? :lol:xDDDD Settings > system settings > system information .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mam tam jen system software 4.01 nickname P726 Mac Address 00:22:69:2E:BC:BD nic jinyho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 rychle si tu mac adresu smaž nebo ti nekdo hackne psp a máš ofw (oficial fimware) použi tento návod http://console-forum.net/showthread.php?t=75518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ty vole dyt ty nemas flashly pspcko :roll: najdi si nekoho z mapy flasheru, ten ti poradi jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 fakt? a nekecas? ja to udelam a nepude mi PSP ne? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 vole nespamuj tady a najdi si nekoho z mapy flasheru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Potrebuji kompletne prakrytovat svoji PSP na SILVER vc. dvirek mechaniky,krytu baterie a tlacitek + analogu. Na gamehouse a playcentrum neco je ale nikdy ne komplet jen v modre,co rikate teto nabidce a mate s e-shopem nejakou zkusenost? http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/13368-nahradni-kryt-full-prednizadnitlacitka-pro-psp-slim2000-silver-432/ podle ceny to asi origo nebude tak nevim....bude to vubec sedet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.