Jarda688 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Mám takový problém mám rgh konzoly ale nemůžu pořád zprovoznit ty dlc na hdd je mám v té složce se hrou a pak v té složce složku s hrou a další složku s dlc ale pořád se mi to nedaří zprovoznit (Mafia 2 DLC a The Walking Dead ty zbyle epizody) může to být tím že nemám interní hdd ale pouze externí hdd??? Díky za rady už se s tím crcám skoro 2 týdny a ještě jsem nenašel ani nějaký pořádný návod co by mi fungoval díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Koukni sem http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy Je tam postup na DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Na DLC potřebuješ interní HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 aha takže z externiho mi to teda nepujde ???a co když bych tam zkusil tu 16gb fleshku jak to je tam napsany a naformatoval ji v tom xboxu to už by pak šlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Jo však to tam máš napsaný :D Tak to dělej podle toho a pude ti to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.