Jarda688 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Mám takový problém mám rgh konzoly ale nemůžu pořád zprovoznit ty dlc na hdd je mám v té složce se hrou a pak v té složce složku s hrou a další složku s dlc ale pořád se mi to nedaří zprovoznit (Mafia 2 DLC a The Walking Dead ty zbyle epizody) může to být tím že nemám interní hdd ale pouze externí hdd??? Díky za rady už se s tím crcám skoro 2 týdny a ještě jsem nenašel ani nějaký pořádný návod co by mi fungoval díky Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2013 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Koukni sem http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy Je tam postup na DLC Citovat
Jarda688 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 aha takže z externiho mi to teda nepujde ???a co když bych tam zkusil tu 16gb fleshku jak to je tam napsany a naformatoval ji v tom xboxu to už by pak šlo??? Citovat
aAlofok Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Jo však to tam máš napsaný :D Tak to dělej podle toho a pude ti to ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.