Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 3

ElvisLevis

Recommended Posts

Rozhodl jsem se přidat tuto očekávanou hru s datem vydání 21.2.2013 a popřípadě možnou diskuzi na Beta verzi demo,která běží na Xboxu od 29.1-12.2

Abych se přiznal, tak Crysis 2 mě trošku ležela doma ladem, ale asi tak v listopadu minulého roku jsem začal mapovat, co vyjde za nový hry na rok 2013

Videa a ukázky ze SP a MP z Crysis 3 mě hodně zaujali a CryEndine 3 mě graficky hodně překvapil a hru jsem si před objednal Hunter edice.

O to víc mě potěšilo že se vývojáři rozhodli s hráči podělit před vydáním hry s beta verzí, tak aby si jí mohl zahrát každý a na oficiálních stránkách Crysis 3.com nebo MyCrysis.com máte možnost se podělit o své zážitky, ať už hrajete na PC nebo na konzoli.Debata je tam dost živá a porovnává se Crysis 2 s 3 a Mp a zbraně.

Prostě, nemusíte si jenom zahrát ale můžete i pomoci při dokončovacích úpravách této hry a hlavně MP. Můžete i poukázat na hackery, kteří prý dost Crysis 2 MP

znepříjemňovali a myslím že nejenom v této hře,že:-(

Všiml jsem si hodně, že pokud chcete být úspěšní musíte mezi sebou spolupracovat, v modu Crashsite kde obsazujete území a tým který udrží území nejdéle vyhrává, počet zabití není rozhodující pro výhru. Mod Hunter zase nabízí 10 vojáků a 2 neviditelný s lukem a každého vojáka kterého trefíte se automaticky přidává do Vašeho týmu. Čas je omezený jen 2 minuty a musíte zabít všechny, jinak prohrajete. Pocit z tohoto modu mám super, jeto něco nového a jste stále ve střehu a týmová soudržnost, je jediná možnost k výhře.

Ti z Vás, co Vám tato hra trošku unikla a chcete si zahrát ze zvědavosti a nebo hledáte novou hr, podívejte se na videa na UT a popřípadě si jí můžete do 12.2 ještě zadara zahrát. Ti co už Crysis 3 máte v merku delší dobu a hrajete Beta demo,podělte se o své zážitky z nové hry,nebo názory,či dotazy:-)

Zakládám taky seznam hráčů, kteří mají zájem si Crysis 3 koupit. nebo ji mají už před objednanou jako já a nebo si chtějí Crysis 3 beta demo zkusit s týmovou strategii, která samozřejmě je klíčem k uspěchu.Prosím Vás, žádný zakládání klanu a podobně, prostě si zahrát a pokecat o hře,ok.

Můj gamertag: ElvisLevis

Věřím že je více hráčů jako jsem já z Česka které Crysis 3 zaujala a přidáte se do této super hry.

Díky za pozornost a budu se těšit

Elvis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Junior Moderators

Taky mam predobjednany Crysis 3 Hunter Edition a MP obcas hraju,graficky je podobna Crysis 2 a hratelnost te online bety byla dobra!Hral jsem ji asi 3x nemam moc casu!Jsem zvedavy jaky bude singl a za jak dlouho ho dohraju!

Odkaz ke komentáři

Dneska hraju druhej díl,abych si ho trochu připomněl a docela se začínám na trojku těšit.Crysis 2 mě učarovala hlavně ve 3D.Je zajímavý,že ve 3d je hra i daleko plynulejší atd.,bohužel se nikde nemůžu dočíst jak to bude ohledně 3D u třetího dílu..Neví někdo?

Odkaz ke komentáři

Dneska hraju druhej díl,abych si ho trochu připomněl a docela se začínám na trojku těšit.Crysis 2 mě učarovala hlavně ve 3D.Je zajímavý,že ve 3d je hra i daleko plynulejší atd.,bohužel se nikde nemůžu dočíst jak to bude ohledně 3D u třetího dílu..Neví někdo?

http://www.facenextday.com/3d-games/item/1862-crysis-3-3d

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat,v nabídce uprav obleku je možnost danou kombinaci pod tlačítko uložit (při dlouhém podržení),chápu to správně , že si navolim kombinaci vhodnou třeba do otevřenýho terénu a pak ji aktivuju? Nevim jak to aktivovat.Jinak ty bedny který hacknete - někdy mi dají možnost upravit oblek a někdy ne.,čím to je? Mam na mysli,jestli když se napoprvé nepovede hacknout (nebo tam udelam chybu) tak to dá automicky zbran a když se to povede hned tak upravu? chapu to správně?dik

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu