ElvisLevis Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Rozhodl jsem se přidat tuto očekávanou hru s datem vydání 21.2.2013 a popřípadě možnou diskuzi na Beta verzi demo,která běží na Xboxu od 29.1-12.2 Abych se přiznal, tak Crysis 2 mě trošku ležela doma ladem, ale asi tak v listopadu minulého roku jsem začal mapovat, co vyjde za nový hry na rok 2013 Videa a ukázky ze SP a MP z Crysis 3 mě hodně zaujali a CryEndine 3 mě graficky hodně překvapil a hru jsem si před objednal Hunter edice. O to víc mě potěšilo že se vývojáři rozhodli s hráči podělit před vydáním hry s beta verzí, tak aby si jí mohl zahrát každý a na oficiálních stránkách Crysis 3.com nebo MyCrysis.com máte možnost se podělit o své zážitky, ať už hrajete na PC nebo na konzoli.Debata je tam dost živá a porovnává se Crysis 2 s 3 a Mp a zbraně. Prostě, nemusíte si jenom zahrát ale můžete i pomoci při dokončovacích úpravách této hry a hlavně MP. Můžete i poukázat na hackery, kteří prý dost Crysis 2 MP znepříjemňovali a myslím že nejenom v této hře,že:-( Všiml jsem si hodně, že pokud chcete být úspěšní musíte mezi sebou spolupracovat, v modu Crashsite kde obsazujete území a tým který udrží území nejdéle vyhrává, počet zabití není rozhodující pro výhru. Mod Hunter zase nabízí 10 vojáků a 2 neviditelný s lukem a každého vojáka kterého trefíte se automaticky přidává do Vašeho týmu. Čas je omezený jen 2 minuty a musíte zabít všechny, jinak prohrajete. Pocit z tohoto modu mám super, jeto něco nového a jste stále ve střehu a týmová soudržnost, je jediná možnost k výhře. Ti z Vás, co Vám tato hra trošku unikla a chcete si zahrát ze zvědavosti a nebo hledáte novou hr, podívejte se na videa na UT a popřípadě si jí můžete do 12.2 ještě zadara zahrát. Ti co už Crysis 3 máte v merku delší dobu a hrajete Beta demo,podělte se o své zážitky z nové hry,nebo názory,či dotazy:-) Zakládám taky seznam hráčů, kteří mají zájem si Crysis 3 koupit. nebo ji mají už před objednanou jako já a nebo si chtějí Crysis 3 beta demo zkusit s týmovou strategii, která samozřejmě je klíčem k uspěchu.Prosím Vás, žádný zakládání klanu a podobně, prostě si zahrát a pokecat o hře,ok. Můj gamertag: ElvisLevis Věřím že je více hráčů jako jsem já z Česka které Crysis 3 zaujala a přidáte se do této super hry. Díky za pozornost a budu se těšit Elvis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Taky mam predobjednany Crysis 3 Hunter Edition a MP obcas hraju,graficky je podobna Crysis 2 a hratelnost te online bety byla dobra!Hral jsem ji asi 3x nemam moc casu!Jsem zvedavy jaky bude singl a za jak dlouho ho dohraju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Dneska hraju druhej díl,abych si ho trochu připomněl a docela se začínám na trojku těšit.Crysis 2 mě učarovala hlavně ve 3D.Je zajímavý,že ve 3d je hra i daleko plynulejší atd.,bohužel se nikde nemůžu dočíst jak to bude ohledně 3D u třetího dílu..Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Dneska hraju druhej díl,abych si ho trochu připomněl a docela se začínám na trojku těšit.Crysis 2 mě učarovala hlavně ve 3D.Je zajímavý,že ve 3d je hra i daleko plynulejší atd.,bohužel se nikde nemůžu dočíst jak to bude ohledně 3D u třetího dílu..Neví někdo? http://www.facenextday.com/3d-games/item/1862-crysis-3-3d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 tak už je to venku :) Crysis.3.XBOX360-iMARS Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.15574.0 Flash: LT+ 3.0 sem zvědavej. oba díly mám dojedou na deltu tak uvidím co tohle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Dejte vědět jestli to někdo vyzkouší s Topology LT 2.0 :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Nemá to být taky v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 jo s cz titulema, ale to vyjde asi pozdějš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Delat obtížnost nebyla tak strašná, srovnej to na veterána v COD2, já mám každopádně předobjdnáno u xzone v hunter edici v plechové krabičce, taky se těším, každopádně dejte vědět jak je na tom trojka graficky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Graficky je jako druhy dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Graficky je jako druhy dil A je alespoň stabilní framerate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 přijde mi že framerate je oproti dvojce horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Už to taky hraju.Framerate je opět v řiti... Snad to bude lepší ve 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Už to taky hraju.Framerate je opět v řiti... Snad to bude lepší ve 3D Obsahuje to CZ titulky, někde píšou že ano ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Mam tv 55 palcu a v 3D je to super!Pripada mi ti to ze te nedostatky v 3D nevnimas a cumic jako pero co se deje :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 ne tahle verze co je venku neobsahuje cz titulky.. ale v prubehu hrani se framerate zlepsil :) a ten luk je paradní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 3D nezklamalo.Vše je daleko hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Vy už hrajete full?! Jaký to je? !No spoiler prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Vy už hrajete full?! Jaký to je? !No spoiler prosím! Skvělý !!! Líbí se mi to mnohem více než druhý díl.Hlavně leveldesign je fakt vymakanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 To jen prdnes do 3d televize a je to automaticky 3d? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Ve hře zapneš 3d,a pak na ovladači od TV přepneš tv do 3d režimu a jedeš .... můžeš si to pak ještě doladit,třeba hloubku efektu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 a je to dost ostrý ?? přemejšlim teď že bych si koupil právě k xboxu 3D televizi tak nevim jestli to stojí za to :) nějaký tipy ??? omlouvám se za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Je to parádně ostrý a veškery nedostatky grafiky jsou ve 3D pryč.Ale chce to hrát s rozumem,já jsem před pár dny hrál 8 hodin ve 3D a bylo mi tak zle,že na to nerad vzpomínám.Jinak ale super,o filmech nemluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 ok díky za info :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Chci se zeptat,v nabídce uprav obleku je možnost danou kombinaci pod tlačítko uložit (při dlouhém podržení),chápu to správně , že si navolim kombinaci vhodnou třeba do otevřenýho terénu a pak ji aktivuju? Nevim jak to aktivovat.Jinak ty bedny který hacknete - někdy mi dají možnost upravit oblek a někdy ne.,čím to je? Mam na mysli,jestli když se napoprvé nepovede hacknout (nebo tam udelam chybu) tak to dá automicky zbran a když se to povede hned tak upravu? chapu to správně?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.