Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aliens: Colonial Marines

Kangaroo66

Recommended Posts

jj to je taky sila :) jdu takhle uzkou chodbou a ten vojak co jde se mnou za mnou "couva". Najednou se zastavim a on PROCOUVA mnou a koukame si do oci. Fakt sila.

No ono se není čemu divit. Co si pamatuju tak hodně her které měli v Misích Coop (například předposlední Resident Evil) tak pokud hrál za druhou postavu počítač tak to byla vždycky hrůza. Pokud ale za druhého Mariňáka bude hrát Player to bude jiná káva :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takze pomuze zmena regionu v NXE?

Jo,v locale dej usa a můžeš hrát...

Edit : tak potom co to hraju můžu v klidu říct,že nejlepší na tý hře je obal :) ... Dát za tohle cca 1500 tak si rvu vlasy...

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

No tak sem se dobral k zaveru ze stejne mluvici vojak hru nazachranil a stale hra stoji za ho*no proste dead space 3 je top v tomto zebricku umi lepe vtahnout do deje a je to hratelne uplne nekde jinde nez se hodit jak na slepou babu s alienama nechapu kdo by si tohle mohl koupit ?? ...

Odkaz ke komentáři

Já jsem se ted plížil v misi mezi slepýma alienama a docela dobry.. Prekvapila mne UI,protože tady fungovala na jedničku... Teď jsem v exterierech a grafika ujde! Po otřesnym začátku to začíná mít i trochu spád... tak nevim,třeba se to ještě zlepší...

Odkaz ke komentáři

No moc nadšenej nejsem, docela jsem se na tu hru těšil, ze začátku jsem se trochu leknu párkrátl, ale jak si člověk zvykne tak se už neleká, škoda, že z toho udělali kovbojku, kde na vás nabíhají hromady nepřátel, zatím téměř vůbec nepoužívám ten lokátor (radar nebo co to je), myslel jsem právě, že člověk bude chodit sám, všude tma, omezená baterka a bude ho muset mít téměř furt v ruce a alieni budeou utočit i ze zadu, ale ne 5 najednou, ale třeba jeden dva, do lekačky a aby se člověk bál to má hodně daleko.

Odkaz ke komentáři

Z obrovske nudy jsem hral aliena az do druhe mise ale opet me odradili hordy vojaku strilejic po vas i pres bedny a ♥♥♥♥♥ni UI spoluhracu kteri vam vecne stoji pred kverem a protivnici se chovavaji az za bedny pres celou delku mistnosti kde sotva na ne vidite je to proste k desu tato hra je to talent na tvz zlatou malinu kdybysme byli v roli filmoveho platna.. :D no proste propadak tato hra a 20cm figurka to nezachrani...

Odkaz ke komentáři

Náhodou já jsem ted spokojenej.Nejhorší ze všeho to bylo na Sulacu.Tam jsem taky myslel,že to smažu.Pak ale po přistání na LV426 mě to začalo bavit,i grafika se zlepšila a dostalo to spád.Jako by to najednou dělalo jiný studio.Chyby tam jsou,to ano,ale baví mne to víc než třeba singl BO2 kde jsem se fakt nutil to vůbec dohrát.

Odkaz ke komentáři

Jako, když zkouknu všechny díly vetřelců a potom zapnu tuto hru tak se tomu dá jen zasmát. Ve filmu jeden vetřelec zlikviduje celou posádku, a tady je hromada tupých vetřelců. I slepice je chytřejší než celá tahle hra. Je pravda že na této hře makala Sega asi 5 let možná víc a byl problém tu hru dobělat, ale když to je takový průsér tak to měli dát na XBLA za 800 MS.

Odkaz ke komentáři

tak co...? mam si to objednat nebo je to fakt takova picovina ?:D

Určitě kup Dead Space 3.Ta hra sbírá 9/10 všude kolem a právem si to zaslouží.Aliens cm taky neni špatná hra,já už to dohrál a celkem sem si to i užil,ale chyby,hnusná grafika atd.jí dost podkopává nohy.Jdi do Isaaca :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem si právě zahrál AvP a nechápu proč se mi ta hra tenkrát nelíbila.Když to srovnam s ACM ... :) Jen škoda,že to nema system link,protože co si pamatuju,tak ten mulťák byl fakt zajímavej...Zvláštní - 2 roky stará hra od Segy má výbornou UI a pořád skvělou grafiku,a nová hra od Segy stojí uplně za p..u :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu