Peter_King Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 jj to je taky sila :) jdu takhle uzkou chodbou a ten vojak co jde se mnou za mnou "couva". Najednou se zastavim a on PROCOUVA mnou a koukame si do oci. Fakt sila. No ono se není čemu divit. Co si pamatuju tak hodně her které měli v Misích Coop (například předposlední Resident Evil) tak pokud hrál za druhou postavu počítač tak to byla vždycky hrůza. Pokud ale za druhého Mariňáka bude hrát Player to bude jiná káva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Co presne se zmeni zmenou regionu? Mam stazenou Aliens.Colonial.Marines.XBOX360-COMPLEX\cpx-als.iso Me se akorat v orig.dasboardu zmenil format casu z 24h na am a pm,jinak jsem nic nezpozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Takze pomuze zmena regionu v NXE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Jo kolega neni nemej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Takze pomuze zmena regionu v NXE? Jo,v locale dej usa a můžeš hrát... Edit : tak potom co to hraju můžu v klidu říct,že nejlepší na tý hře je obal :) ... Dát za tohle cca 1500 tak si rvu vlasy... Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 mno...ja to mam uz objednany asi rok a potom co sem videl ten gameplay si uz rvu vlasy...jak tohle muzou vydat omg :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 NO můžu říct , že se to trochu zlepšilo... asi i grafika malinko,a bylo tam par zajimavejch částí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 podle gameplaye co si sem dal vypadal celej ten zacatek fajn...hlavne ta pasaz s prvnim alienem :) ale proste mi ta hra prijde jak nejaka levna budgetovka co by mela bejt k pivu zadarmo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Kdyby ta hra vypadala jako ten gameplay co jsem sem dal,tak jsem HAPPY ! Evidentne to bylo hrany na PC s xboxbovym ovladačem... grafika tady je opravdu jak u her z r.2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 No tak sem se dobral k zaveru ze stejne mluvici vojak hru nazachranil a stale hra stoji za ho*no proste dead space 3 je top v tomto zebricku umi lepe vtahnout do deje a je to hratelne uplne nekde jinde nez se hodit jak na slepou babu s alienama nechapu kdo by si tohle mohl koupit ?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Já jsem se ted plížil v misi mezi slepýma alienama a docela dobry.. Prekvapila mne UI,protože tady fungovala na jedničku... Teď jsem v exterierech a grafika ujde! Po otřesnym začátku to začíná mít i trochu spád... tak nevim,třeba se to ještě zlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Můžete mi někdo poradit? V úkolech mam pořád nesplněno : 1) gib 5 enemies in a single campaign mission - jak je mam vykuchat? Nůž nemam 2) Purchase a xeno combat upgrade - nevim co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 No moc nadšenej nejsem, docela jsem se na tu hru těšil, ze začátku jsem se trochu leknu párkrátl, ale jak si člověk zvykne tak se už neleká, škoda, že z toho udělali kovbojku, kde na vás nabíhají hromady nepřátel, zatím téměř vůbec nepoužívám ten lokátor (radar nebo co to je), myslel jsem právě, že člověk bude chodit sám, všude tma, omezená baterka a bude ho muset mít téměř furt v ruce a alieni budeou utočit i ze zadu, ale ne 5 najednou, ale třeba jeden dva, do lekačky a aby se člověk bál to má hodně daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Z obrovske nudy jsem hral aliena az do druhe mise ale opet me odradili hordy vojaku strilejic po vas i pres bedny a ♥♥♥♥♥ni UI spoluhracu kteri vam vecne stoji pred kverem a protivnici se chovavaji az za bedny pres celou delku mistnosti kde sotva na ne vidite je to proste k desu tato hra je to talent na tvz zlatou malinu kdybysme byli v roli filmoveho platna.. :D no proste propadak tato hra a 20cm figurka to nezachrani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 No tak hra letela do kose vubec me to nebavi. Souhlas s kolegy vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Náhodou já jsem ted spokojenej.Nejhorší ze všeho to bylo na Sulacu.Tam jsem taky myslel,že to smažu.Pak ale po přistání na LV426 mě to začalo bavit,i grafika se zlepšila a dostalo to spád.Jako by to najednou dělalo jiný studio.Chyby tam jsou,to ano,ale baví mne to víc než třeba singl BO2 kde jsem se fakt nutil to vůbec dohrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 pokud máte někdo problémy se zvukama, nastavte si v dash lokalizaci USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Jako, když zkouknu všechny díly vetřelců a potom zapnu tuto hru tak se tomu dá jen zasmát. Ve filmu jeden vetřelec zlikviduje celou posádku, a tady je hromada tupých vetřelců. I slepice je chytřejší než celá tahle hra. Je pravda že na této hře makala Sega asi 5 let možná víc a byl problém tu hru dobělat, ale když to je takový průsér tak to měli dát na XBLA za 800 MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 tak co...? mam si to objednat nebo je to fakt takova picovina ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 tak co...? mam si to objednat nebo je to fakt takova picovina ?:D nekupuj. bejt tebou koupím radši dead space 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 tak co...? mam si to objednat nebo je to fakt takova picovina ?:D Určitě kup Dead Space 3.Ta hra sbírá 9/10 všude kolem a právem si to zaslouží.Aliens cm taky neni špatná hra,já už to dohrál a celkem sem si to i užil,ale chyby,hnusná grafika atd.jí dost podkopává nohy.Jdi do Isaaca :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 dead space 3 prave hraju :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Já jsem si právě zahrál AvP a nechápu proč se mi ta hra tenkrát nelíbila.Když to srovnam s ACM ... :) Jen škoda,že to nema system link,protože co si pamatuju,tak ten mulťák byl fakt zajímavej...Zvláštní - 2 roky stará hra od Segy má výbornou UI a pořád skvělou grafiku,a nová hra od Segy stojí uplně za p..u :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Nahodou me se hra na Xku libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 tak nakonec prej jediny co ma gearbox spolecny stouhle hrou je multiplayer :D achjooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.