Poxes Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 A jaky je to source to appaddict dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Na zacatku tohodle topicu sem na mobilu tak si tk najdi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Bude mi k něčemu dobrá nová verze Jailbreaku? Jestli mám JB udělal znova, zlepší to kompatibilitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skrasty Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Mně se v appaddictu vždycky stáhne jen 4,75KB a stahovaní se vypne, má někdo stejný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Me delaj problem veci nad 100mb. To se proste stahovani sekne ale do 30mb mi to jde ale musis na ten prubeh koukat. Jakmile vyjedi na home tak se mi stahovani prerusi. Stahuj na kompu a pak to instaluj treba pres ifunbox to uz delam ted furt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Bude mi k něčemu dobrá nová verze Jailbreaku? Jestli mám JB udělal znova, zlepší to kompatibilitu? nebude, vše, pokud bude potřeba, se ti zaktualizuje z Cydie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 (upraveno) Pokud jsi na iOS 7 tak to nemá cenu, stačí updates. Máš iPhone 4? Jestli si přečkal na nějaký stařší verzi doporučuju vyzkoušet iOS 7. Je to o jen zvyku. Upraveno Leden 2, 2014 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Ahoj, prosím, jak je to nyní s podporou? Jede např. bez problémů hlavně BiteSMS, Safari (nepadá při přidání appsync?) a dají se v pohodě přidávat cracklé app (především se mi jedná o navigaci)? Děkuji mockrát za odpověď, nechci jít tak na "blind" ze šestky do sedmičky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.007 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 vše funguje můžu potvrdit na 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Vyzkoušej také navigaci Waze, která je zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Jsem navyklá na Navigon, tak děkuji za tip, možná vyzkouším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Věřím, ale Waze za to stojí. Je to opravdu hodně povedená navigace. Momentálně už ji vyvýjí Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Safari me treba padalo i email ale da se to vyresit nasel sem si nekde navod mozna ho mam jeste v poznamkach. Kdyby nekdo mel s tim problem tak mu ho poslu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 poslal bys mě prosímti ten návod... dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuchtiklibor Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Máte někdo safari download manager při jailbreaku na ios7? mě po instalaci safari padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Postihuje to nějakým způsobem Apple? Mám iPhone 4S / iOS 7.0.4, a v něm Apple ID s velkým množstvím originálně zakoupené hudby, filmů i aplikací. Zajímalo by mě, když udělám vše podle návodu, jestli se nemusím bát nějakýho postihu a bez obav používat i nadále svůj Apple ID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Nemusíš se ničeho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 (upraveno) Žádný postih tě v tomhle případě nečeká, cydia je 3rd party software a ve chvilí, kdy uděláš jailbreak tak nad svým zařízením vlastně přebíráš kontrolu ty, proto je taky duležitý změnit heslo administrátora root a uživatele mobile na tvém zařízení. V případě, že tak neuděláš zařízení se přes veřejnou wi-fi síť může kdokoli, snadno, vzdáleně zmocnit. Všechny zakoupený aplikace na apple id, můžeš kdykoli znova nainstalovat. Je dobré ale nedráždit hada bosou nohou, muže se stát, že kvůli porušení podmínek účet zablokujou a dělají to, především při používání služby iCloud. Například nevhodný jména e-mailových schránek, aliasů, sloužící třeba k šíření warez nebo nezaplacený aplikace (jsou chvíle, kdy jde nainstalovat aplikace (bez dostatečnýho zústatku na kartě) a další. Je to pak celkem nepříjemný, protože dnes už jsou díky iCloud na apple id vázaný veškerý data. Upraveno Leden 29, 2014 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Ahoj, tak děkuji za tip, už jsem přešla na 7 a jsem spokojená. Jen mi dělá problém asi ten mobilesubstrate, prostě po nainstalování BiteSMS mi nejde zapnout (padá). Máte někdo nějaký šetrný nápad, co s tím? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Musíš počkat aý vydaj verzi pro iOS7 ted se pracuje na betě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Hlavně tady odborník radil, že Bite fungují :roll: každopádně stáhla jsem betu - je už na dost dobré úrovni, takže zatím mi to stačí takhle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 !!! Nainstalujte si iOS 7.0.6 (nižší verze mají závažnou chybu, která dovoluje napadení zařízení na veřejné WiFi) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Edit: Vyreseno. Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem Crashíčeq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Restore můžu udělat přímo v iphone nebo přes iTunes ? Mám iOS 7.0.6 a když chci udělat restore, stahuje mi to ten samý update a píše mi to čas 6 hodin. Mám iPhone 4. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 drž shift a pak klikni na restore a budeš si moc vybrat stažený 7.0.6. Jinak "pravý restore si dělá jedině pomocí iTunes" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.