Guest Zbyko Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Prave mam PES5 jen par dnu a docela me to ucarovalo. Myslim si ze je to fakt nej fotbal, co zatim je. Ale nevim jak dat goly z primych kopu. Už se vam to nekomu povedlo, nebo mate nejaky postrehy na tuto hru a co te nej zaujalo??? Me osobne grafika a propracovana fyzika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Hra je super ( PAINkillerCZE uz nepis ). Priame davam zvycajne priklepnutim s druhym hracom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 hej vole :d pes5 je nejlepsi fotbal ja vim... :D libi se mi tam centry hlavne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Ja sem este nemel moznost hrat s nekym, ale urco bude nej. A ty si už s nekym hral??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 hej vole :d pes5 je nejlepsi fotbal ja vim... :D libi se mi tam centry hlavne... Jj hlavne sou dost good goly po tech centrech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 j to se mi libi...sou jakoby takovy toceny :D a pekne litaj z dalky a kdyz tam padne pres zed..nadhera .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 na PS2 jsem byl v PES mistr na psp jsem to ještě nehrál ale určitě budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 j to se mi libi...sou jakoby takovy toceny :D a pekne litaj z dalky a kdyz tam padne pres zed..nadhera .) A jak mam dat gol z trestneho kopu, jen strelou?? Me to nejde, aj je jen dostavam... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 nevim ale ja dam jeden gol za jeden zapas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 nevim ale ja dam jeden gol za jeden zapas :Dto chce čas......až odehraješ 50 zápasů dáš i bůra :D četl si moji recenzi :mrgreen: na nejlepší hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 ne kde ? :) dej linka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 ne kde ? :) dej linkasi snad nečetl poslední pspgamer magatín? :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 CAU PROSIM VAS JAK SE DAVA PRUDAKA STRELA PO ZEMI ABY MI TO VZDYCKY NESKAKALO NA HORU JDE TO? JE NA TO NEJAKEJ FIGL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 CAU PROSIM VAS JAK SE DAVA PRUDAKA STRELA PO ZEMI ABY MI TO VZDYCKY NESKAKALO NA HORU JDE TO? JE NA TO NEJAKEJ FIGL? Figl na to asi neni proste se snaz drzet strelu tak do 1/4 grafu. A pokud jde o primaky tak je nejlepsi okolo pulky grafu to pak zapadne tesne nad zed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 ja pri strele a centrech zmacku vzdy R-ko, standartne jako sprint a vzdy davam goly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 A co ty nekdy debilni rozhodci?? taky se vam stalo ze ste obesli golmana a on srazil, a misto cerveny se hralo dal??? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 A co ty nekdy **** rozhodci?? taky se vam stalo ze ste obesli golmana a on srazil, a misto cerveny se hralo dal??? :roll: přesně tak u toho se vždycky buchám on mě skosí ze zadu a ještě jsem fauloval já nebo hráč kopne míč do autu a zvedá ruku jakože naše :lol: to je prostě pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 S tim ze to zkousi u autu je docela husty, jak zveda tu ruku. Me docela ale prudi, ze na hristi neni videt rozhodci, jen kdyz je faul a dava karu nebo je penalta... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 rozhodci v pro evu 5 opravdu eni dokonalej , uz me taky pekne stvali -proto uz cekam na pero evo 6 .... jinak ty trestnaky - je to na cviku , stejne jak amater ve fotbale neda z primaku hned gol , tak i amater v pro evu neda z primaku hned gol ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest dopey Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 Nevim jak na pspcku, ale na kompu se davaj goly z trestnaku nejlip asi tak, ze pri strele drzis sipku dopredu a nechas to zajet lehce za pulku (kazdopadne radsi min nez vic, takze nikdy neprimackavat, kdyz to je pod). Samozrejme se taky musis pred strelou spravne nasmerovat. A vzhledem k tomu, ze hra po lehkym pokusu pusobi uplne identicky, tak by tenhle postup mel asi fungovat i na psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 jj funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Ukladate si nekdo tak ty nej good goly??? Ze by sme se navzajem pochlubili, co Vy na to.... / ale nevim jak to sem dat aby to bezelo../ :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 A jaka je fifa v porovnani s timhle? Jeste sem ani jedno nehrak, ale fifu mam stahlou, fotbal zas tak nemusim tak si necham jeden tak kterej je lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Nazory vetsiny lidi se priklani k PES5.... hratelnost grafika....atd. Sice oproti fife nemaji tolik licencovanych tymu ale i na to se da zvknout. Ale lepsi bude kdyz si prectes nejakou recenzi, protože ja hral jen PES5 a tak bych hlasoval pro nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 takze fifu mam a pes 5 taky fifa sracka nejveci.pes 5 kral kralu a licence daji se stahnout vsechny do pspcka a ja mam uplne vsechny tymy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.