Jurda1468628046 Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Zdravím.Prosím o radu.Existuje na PS3 klávesnice a myš??????Kdyby něco bylo,fungovalo by to v jakékoliv hře?????Hraji hry pouze online typu Call Of Duty Black Ops a pod.Gamepad je pro mě citlivý a nepřesný.Horší ovládání snad ani není. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) např. toto http://www.playcentrum.cz/xfps-5.0-force-ps3-xbox-360-907901.htm ale nejlevnější řešení je učit se. Nikdo kdo přejde s PC na gamepad to hned neumí, za měsíc intenzivního paření zapomeneš na myš :) Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokos Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 (upraveno) ... ja momentálně hraju RAGE (jinak celý život PC) PS mam cca ani ne měsíc a musím přiznat že to hraju na easy jak největší lampa, protože nejsu schopnej se stim domluvit :/ snad časem, ale teď s toho rostu :D ale at nejsu úplně of... přesně jak psal SETH buď tohle neskutečně drahy, nebo je k tomu klávesnice a myš, ale na té se zase nedoporučuje nic hrát, je to jen tak pro brouzdáni na netu... prostě nezbývá asi nic než cvičit.. ;) Upraveno Únor 14, 2013 uživatelem kokos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Já jsem přešel na ps3 po zhruba 8 letech na pc a na ovládání gamepadem jsem si zvykal tak dva-tři měsíce. Chce to začít pomaličku na very easy a postupně se budeš zlepšovat. Všechno je o cviku a teď si nedovedu představit, že bych hrál na pc něco jiného než Football Manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jurda1468628046
Zdravím.Prosím o radu.Existuje na PS3 klávesnice a myš??????Kdyby něco bylo,fungovalo by to v jakékoliv hře?????Hraji hry pouze online typu Call Of Duty Black Ops a pod.Gamepad je pro mě citlivý a nepřesný.Horší ovládání snad ani není.
Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.