NaVry Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) Čuste...Možná mě budete brát za čiterskou lamu ale někdo už takový je.Klidně mě urážejte,že jsem lama co neumí hrát bez cheatů a tak.Mě to nezajímá.(PS:Chci AB odzkoušet a poznat jaké to je když někdo cheatuje :) ) Hledám pro hru cs 1.6 (steam) Hack-Aimbot (Prosím bez virusu) !! 2PS:Ať je ten hack AimBot na original steam děkuji Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem NaVry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Nebudu te nazívat lamou, jen už nechápu tuhle herní dobu. Když už chceš škodit tak sobě ale nekaž hru ostatním! Už z tohoto principu tyhle lidi nechápu a když už je někdo takto pohodlnej aby mu to ještě lidi hledali tak nad tím mi zůstává rozum stát.PS. Doufám že ti sem někdo dá odkaz jen na ten vir. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Keď sadáš za volant opitý a niekto ti hovorí, nech to nerobíš, nehovorí to kvôli tebe, ale kvôli ostatným členom cestnej premávky. Rovnaké je to tu, nikoho nezaujíma že dojebeš hru sebe, ide o to, že ju dojebeš kope dalších ľudí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.