Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu jak spojit ps3 s pc

joj1100

Otázka

Zdravím Vás, jsem začátečník tak moc prosím o radu jak propojit pc přes ftp k ps3 kvůli kopírování dat přes kabel. Prošel jsem internet a zkusil jsem to přes blackboxftp a winscp i přes totalcommander. První problém je, že když vytvářím wired spojení v ps3 a nastavím tam dle návodů na ineternetu vše potřebné, tak když dám test network connect tak mi neustále vyskakuje hláška: The Attempt to obtain an IP address timed out. Zkoušel jsem to nastavení různě měnit a stále asi někde dělám chybu. Dále mi blackbox nevypíše IP, tak ji opíšu ze system settings (nevím jestli blackbox nemá vypsat jinou IP než je v system settings). Tuto opsanou IP vložím do winscp nebo do totalcommandera a vytvořím ftp spojení. Ale ani jeden s programů ten ps3 nenajde. Dík za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

a jak se teda pánové dělá to spojení pc s ps3 přes ten media server? Mám taky kabel na přímo. A s PS3 se do pc dostanu v pohodě. Ale když chci obráceně tak dám síť v pc. Tam najdu ps3, vtom mi to najede přes internetový prohlížeč a když dám search folders tak nic, prostě se nic neděje. Dělám to správně, nebo to jde ještě jinak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu