Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zobrazení obsahu USB


aa33kk

Otázka

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pomoc s mým MICROSOFT XBOX 360 4GB Kinect Bundle (zakoupen v Prosinci 2012). Po studování různých diskuzních for a přípsěvků uživatelů XBOXu jsem se dočetl, že by měli jít prostřednictvím USB flash disku přehrát na XBOXu filmy. Připravil jsem si tedy USB flash disk tak, že jsem zformátoval na datový typ FAT32 a zkopíroval na FLASH disk film. Po zapojení flash disku do XBOXu se ale nic neděje (vyzkoušeny přední i zadní USB). Flash disk svítí a nenajede žádný obsah flash disku, ani upozornění, že je připojeno nějaké zařízení. Pouze když najedu do nastavení, správce úložiště (STORAGE), je FLASH disk fyzicky připojen a jsou tu dvě možnosti konfgurace (pmocí této konfigurace bych ale USB flash nastavil na úložiště XBOXu a to já nechci).

Chtěl bych Vás poprosit, zda by mně někdo dokázal poradit, kde mám najet, abych si mohl pustit film, popř. zda dělám něco špatně? (musím najet někde do mojeho účtu nebo stáhnout nějakou speciální aplikaci, abych si pustil film?) Vyzkoušel jsem asi cca. 3 USB flash disky a pročetl mnoho příspěvků, které jsem "vygooglil", ale správnou odpověď jsem prozatím nenašel.

Možná dodám, že film je standartní .avi o velikosti cca. 700MB.

Předem moc děkuji Všem za podněty a rady - jsem XBOX začátečník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Moc děkuji, odpoledne po práci vyzkouším Váš návod. Pouze si myslím, že já nevidím tu záložku "tv & movies" vidím pouze záložky "bing, home, social, games, apps, settings". Lze někde povolit i ty ostatní záložky?

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu