soun Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Zdravim tak sem udal update dashboardu uspesne dekuji za návod ale ještě mě zajíma ted jak si správně nastavit dashlaunch abych si mohl stahovat covery ke hrám pořád mi to nejde když dám test píše to UPNP enabled roater not found HEPL děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 No, tak z toho popisu je to snad jasný... Mělo by stačit v nastavení routeru povolit UPNP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soun Odesláno Únor 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 no nak mi to porad nejde port3072 tcp fail udp fail port3071 tcp fail udp fail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
soun
Zdravim tak sem udal update dashboardu uspesne dekuji za návod ale ještě mě zajíma ted jak si správně nastavit dashlaunch abych si mohl stahovat covery ke hrám pořád mi to nejde když dám test píše to UPNP enabled roater not found HEPL děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.