Myshpok Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat - pokud jsem používal peněženku na PS Store, koupil jsem hru, ale určitá částka mi tam zůstala - PS3 chci prodat - jsou už tyto peníze odečteny z mého účtu, nebo jak to je ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Ano, celá částka se odečte v okamžik nabití peněženky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Myshpok Odesláno Únor 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 A dají se zbylé peníze v peněžence získat zpátky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 nedaji.. ale muzes ten ucet treba prodat podle toho jaky hru a jaka castka tam je atd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Myshpok
Zdravím, chtěl bych se zeptat - pokud jsem používal peněženku na PS Store, koupil jsem hru, ale určitá částka mi tam zůstala - PS3 chci prodat - jsou už tyto peníze odečteny z mého účtu, nebo jak to je ?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.