roman.mb Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Dobrý den chtěl bych strašně telefonovat přes moje psp ale pořád se mi nedaří najít mikrofon který by mi na psp fungoval proto se obracím na vás jak to vyřešit bastličsky a ne ne že si na internetu budu muset koupit kameru která má mikrofon už zabudovaný. Předem vám děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Bohužel nijak "bastličsky" to vyřešit nejde jediná možnost je si pořídit novější PSP s už zabudovaným mikrákem. Tak jako tak, PSP rozhodně není vhodné k telefonování. Radši si pořiď nějaký telefon s Androidem, na který si nainstaluj Skype nebo třeba Viber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.mb Odesláno Únor 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Skype v psp mám takže jedině koupit originál sluchátka s mikrofonem a d.o. Jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Ani to nepomůže, PSP nemá konektor (jack) na mikrofon. Jak už jsem řekl, jediná možnost jak telefonovat na PSP je koupit si PSP se zabudovaným mikrofonem (300x nebo Go). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.mb Odesláno Únor 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Já myslel že když je u jacku na sluchátka namalovaný headset tak že to půjde tak v tom případě děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Bohužel, nevím proč to tam je, nejspíše k tomu byl potřeba speciální headset určený přímo pro PSP. Každopádně, teď jsem to pro jistotu zkoušel (mám mimo PSP Go, také PSP 2004) a nejde to s obyč mikrofonem respektive headsetem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.mb Odesláno Únor 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Kamarád říkal že prej tohle by mělo stačit tak nevím http://www.herni-svet.cz/sluchatka-s-dalkovym-ovladacem-pro-psp-2000-3000-psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Nevím no, tak jako zkusit to můžeš no, ale jak jsem již říkal, PSP není na telefonování vhodné, ta kvalita zvuku je dost podprůměrná a Skype zde má dost často výpadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.