guasimodo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Jak jsem psal bohužel jsem ten update dal... no vzít zpět to už nemohu takže Her mám spousty a nejdou mi po update tyto Kinekt Disneyland adventures - v menu po chvilce hodi chybu autorizační kody box se vypne Fifa 13 - hodi to chybu s kodama až po několika minutách hrani zápasu kinect star wars - chyba hned v menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 no,nekdo pise,ze mu to facha normalka,ale o tom kinect star wars jsem cetl i na jinych forech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guasimodo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tak kámoš našel na jiném foru že vše bude normálně fungovat pokud budou hry páleny bez ořezáni. Já třeba mám problém po update je s těmi hry co mají na 8GB a vždy jsem je palil bez žadného zvlaštního nastavení jelikož mi to fungovalo. Ted jsem vypálil znova Kinekt Disneyland adventures podle podrobného nastavení ImgBurn a projetí v abx před vypalení a hra normálně běži Třeba mě nejde Fifa 13 ale někdo tu psal že po tom udate mu funguje takže je možné že to bude v tom vypálení. Zítra vypalim tu fifu také znova a pokud mi pujde i ta tak nebudu mít žadný problém s updatem. Třeba po tom novém udate box citlivěji čte atorizační kody na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Vyzkoušel to někdo další?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360arcade Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Takže budu muset přepalovat všechny XGD3 hry znova? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 co si pockat na vyjadreni c4eva? honem honem honit novej dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Tak já bych jsi už aji zahral MP :) Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem HepmiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) tak hraj a budes si rikat xbox banana:cheesygrin: nejlip hned gearse edit:prizpevek hned nad tvym se necituje Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem chipomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Mam chuť na NHL 13 a BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 to chnapu ale stejne bych radsi cekal zpatky uz to nevezmes mas bejt vic multimedialni a plavit se zatim na jinejch vecech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Třeba projíždět FB že :D :D no nic nebudu riskovat, doufám že dneska vydají prohlášení c4eva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 jak to vzdy trva priblizne dlouho,nez to vydaji ofiko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Na to jsem se ptal včera Drak3go a napsal mi řádově dny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 btw. už to byly i týdny... :banned: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viky90 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Pokud mi hra vyhodí špatný disk tak ji nahraju na HDD a pak běží. Zatím jen jedna hra se mi nerozjela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Vsechno slape tak jak ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Fungujou vám všechny hry? i s Multiplayerem?? Odzkouší někdo ještě ten Star Wars Kinect?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Pánové klíííd vyšel new update a co, takových už bylo. Seďte v klidu, vyčkávejte na odborné info hlav pomazaných a basta. Máte málo nasyslených singlů? Aspoň máte prostor nahuntit nějaký ten litránek. A vy co hrajete dál, klidně hrejte. Nikdo vám to nezakazuje, ale ani nemůže tvrdit že to v pořádku nebo naopak není, ale pak tady neskuhrej jak indiánský stařeny že máte BAN nebo třeba zaBANOvaný profil (což se děje vzácně, ale děje se to). Takže nezbývá než čekat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 c4eva vydala první zprávu: "Whoops. I missed the tweet yesterday from Xbox LIVE's Major Nelson (Larry Hryb), confirming our assumption that it was a minor change:"Xbox LIVE System update out today. No big changes just an update to default settings that will only be visible to certain users in the EU."Also, for those asking in the comments, yes, LT v2.01 and LT+ v2.0 continue to work fine after the update as well." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Kde to čteš na "speaks" to nikde nevidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) http://c4evaspeaks.com/xbox-live-dashboard-update-2-0-16203-0-rolling-out/ , v té novince je napsané *UPDATE* už tam aji admin napsali komentář, nebudu ho tady vkládat... Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem HepmiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 ale nikde to jeste neni potvrzene n a lt 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 update udelan na flashy lt 3.0 a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guasimodo Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 přepalil jsem ty tři hry co jsem měl v XGD3 (to ale nemusí byt problém každýho,můžete je mít vypalený dobře) tak jak se má a po update vše šlape bez problému vyzkoušeno 15 her a nikde nebyl problém takže pokud jsou hry vypalený bez ořezání není v update žadný problém. Každopádně tento update nesmaže flash 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechajda Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 toto je napsáno na c4eva, která je tady zmiňována, jako dobrý zdroj - je tam popsáno - že pálené hry s ořezem není to pravé ořechové a po novém updatu začalo být zle- že by lepší čtení ochran - když špatně ořežete - nepřečte a spadne vám to do červené . Jak psal quasimodo (použít správnou vypalovačku - né všechny jsou vhodné a fungují na všechny hitovky. Zde je to co napsal klobása na c4eva - hoďte do překladače a máte jasno - Sausages McGee says:2013-02-19 at 05:22PM UTC What utter dribble is that. Are you trying to scare-monger the paranoid? Gee… it always get's so messy every time an update comes out. If you all do things properly then you have little to worry about really, burn your discs's properly etc (no truncating), make sure you aren't gonna fail basic disc checks, ABGX your iso's, check quality of burns, don't play pre-release titles early, and await go-ahead on new updates! and so on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.