guasimodo Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 (upraveno) přečti si prosím příspěvek na tebou.... Upraveno Únor 26, 2013 uživatelem guasimodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 samozrejme ze musi byt aplikovan fw BM bez nej je to vypalovacka jako kazda jina ktera 8,5 giga nevysmahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 kdyz jsem si ji koupil, tak jsem ji nejak flashnul to je ono? nebo BM je neco jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 firmware xtreme burner max tim jsem myslel to BM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 (upraveno) to lemiju, jak řiká chipomil, projet hru v ABGX a vypálit ji na ihas revize B s aplikovaným fw ixtreme burner max přes program img burn.a jede to. Upraveno Únor 26, 2013 uživatelem dj.xs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermax6200 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Fifa 13 cz po updatu jede naprosto v pohode, i dalsi hry, stacisi hru jen dobre vypalit. Viz navody zde uvedene. Update je bezpecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.kauda1468627927 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 zdravím, mě po updatu šlapou všechny hry co mám vypálené ( Far cry3, AC3, Fifa13, NFS MW, .....) vše páleno přes Imgburn s Ihas rev.B s aktivovaným Extreme burner max. vše v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofan Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 ahoj, kdyz zapnu COD nebo BF tak to chce nakej malej update,kdyz ho stahnu tak mi hra nejede a musim stahnout media-id a prez flesku prepsat,ale kdyz ho nestahnu tak hra jede,jenomze ji nemuzu hrat prez live a kvuli multiplayeru ty hry mam,nejde to nejak obejit abych ten update nemusel stahnout a mohl hrat multiplayer?snad sem to srozumitelne vysvetlil,dekuju za kazdou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 preflashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofan Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 cekal sem tuhle odpoved,ok nic se neda delat,dik : Thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony.m Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 zdravím, mě po updatu šlapou všechny hry co mám vypálené ( Far cry3, AC3, Fifa13, NFS MW, .....) vše páleno přes Imgburn s Ihas rev.B s aktivovaným Extreme burner max. vše v pohodě ;) Imgburn s Ihas rev.B mám, jak se tam aktivuje ten Extreme burner max.? Také mám flash LT2,0, takže pokud chci hrát hry HD3, tak v ABGX360 musím nechat odstraňovat typology data, znamená to, že pak je hra ořezaná a nepojede, i dyž jsem ji vypálil přes Ihas rev.B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Návod na ixtreme burner max zde: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=640 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony.m Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 (upraveno) Mám flash LT 2,0, takže pokud chci hrát hry HD3, tak v ABGX360 musím nechat odstraňovat typology data, znamená to, že pak je hra ořezaná a nepojede po update na nový dash, i dyž jsem ji vypálil přes Ihas rev.B? Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem tony.m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.