aaischa Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2013 sem jedinej kdo si poridi nejakou hru, ktera podle videii, obrazku i demicka vypada slusne, a pak zistim ze se treba dal nez za 1/4 nebo polovinu proste nedostanu ? ac se starsima hrama nemam zadnej problem... napriklad ted novej Urban trial na vitu... super hra, krasny ovladani vsecko, bohuzel v druhy casti nebo jak to nazvat ( jak tam sou ty sekce pod kerejma sou ruzny kola) leckery kola sem dal na 5 hvezdicek ale nekery ani na 10 pokusu nedam na vic nez 3.. zkkousel sem ruzny motorky, nevysekam se ale stejne to za takovej cas nedam... cili tezky zklamani.... alien breed na vitu ? mam tezkej problem i na ten novej lehci mod udelat vubec prvni kolo.. takze to obcas nachvili nahodim ale vetsinou vubec nepokrocim... chybi mi moznost treba jako u uncharted dat si hru na very easy klidne i bez trofeji nebo s polovicnim mnozstvim si to na pohodu zahrat... moh bych jmenovat dal.. nadruhou stranu sem dojel AC:L ( a vsecky ostatni assassiny) Mutant Blobs, temer dotahnul Wipeout a haldu dalsich her... tak kde je chyba ? sem jedinej.. nebo uroven novejch her je prapodivna.. nekery mi pripadaj hodne lehky a nekery zas nezmaknutelny... Citovat
sovel Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2013 tak na vitu jsem nic nehrál ale celkově k poslední větě, dle mě je dnešní obtížnost mírná oproti starším hrám a to horizont dejme tomu dekády a více, save na každém kroku, AI si dojde pro ránu apod ... Citovat
PetraGTC Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2013 Chce to trénink. Pokud si dal Wipeouta na elite tak si podáš i Urban :) Citovat
javak810i Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2013 Na Urban Trial jsem byl hodně natěšenej, ale to demo je naprostý otřes. Hra běží snad v rozlišení Nintenda 3DS a v 15fps... Je plná verze taky taková? Citovat
aaischa Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2013 urban trial je super .. graficky vypada taky pekne .. demo sem nezkousel... to co se mi dari odehrat je fajne.. hodne to pak tezkne ne tratema ale casove ( nestiham cas na vic jak 2 nebo 3 hvezdicky.. zezacatku v poho na 5 jj trenuju trenuju wipeout nekdy elite nekdy pass tak 50 na 50 v posledni serii zavodu sem v pulce dal se nedari ale vetsinou to necham par dni a du na to znova a jeden zavod treba i na nekolikaty dam ;) Citovat
pitris97 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2013 javak810i napsal: Na Urban Trial jsem byl hodně natěšenej, ale to demo je naprostý otřes.Hra běží snad v rozlišení Nintenda 3DS a v 15fps... Je plná verze taky taková? Co sem viděl na youtube tak vypadá nádherně ale ten frame rate se mi nezdá. Citovat
aaischa Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 24, 2013 na youtubku je to takovy jak to vypada framerate je plynulej.. zadrhnuti sem nikde nepozoroval :) ani pri vybuchach.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.