Alister15 Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Čaute lidi, takže mám rgh, hrál jsem normálně přes link cod bo2, mám z modemu kabel do routeru od TP link a přez Wifi jsem na xboxu. Normálně jsem už párkrát hrál, brácha na pc přes kabel já přes wifi na xku a jelo to, ale přijde mi že od posledního updatu hry (7čka) se to celý nějak posral*, vždycky jsem měl Nat open a všechno fachalo, teď mám strict a nevidím ani jednu hru a nikdo se na mě nepojí. Nějaká rada jak na to? Asi nejspíš ten NAt změnit na open,ale jak? BTW: Zkoušel jsem už dle nějakých návodu povolit UPnP, a přidat porty. resp. otevřít je, jenže nevím zda to dělám dobře, co se týče nastavení routeru a pod, jsem v tom poprvé. Takže kdyby jste mě navedli. Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Čau, tak si zatím přepni zpět na 6tku a nebo zkus sedmičku smazat a znova stáhnout.... jinak nemám teď u sebe xko, víc poradit nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Tohle nepomůže, nepomohlo ... pořád to nenajde žádnou hru nic ... Musí to být tím "NAT: Strict", proto ybch potřeboval poradit jak to přehodit na open :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 co máš za router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 TP-Link (TL-WR340g) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Tak s tímhle routerem nemám osobní zkušenosti, ale UPnP podporuje a port fowarding taky. Takže pokud máš UPnP povoléné a v port fowardu zapsané ty porty, tak zkus ještě vipnout firewall v routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Jenže já nevím kde povolit (zapsat) ty brány .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 koukl jsem se v manuálu tvého routeru, a máš to tam napsané jako port trigger. Přidej tam port triger ten určitej port, v protokolu zadej all a ports range pro jistotu zadávej 3000-3800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Ještě jedna možná stupidní otázka jak zjistím jaký všechny porty otevřít? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 taky mam problem s TU 7 , ukazuje mi jednu mistnost kde je 10 lidi i kdyz na jqe360,com je aktualne 105, v mistnosti 2 hry ani do jedny se nemuzu pripojit, tu 6 maka v poho ale je tam je uz jen par lidicek.. muj poznatek je kdyz dam manage title updates TU7 se stahne v pohode oznacim a zapnu hru viz problem v bodu 1, kdyz opustim a znovu se podivam do title updates TU7 tam je 2x a obe oznaceny zelene kdyz jednu smazu TU nefunguje, smazu stahnu znovu a furt dokola porad tam je 2x.. nekdo podobny problem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Já mám ten samej problém , taky to tam mám dvakrát, kdžy to smažu a stáhnu ej to tma jednou, a pak zase dvakrát nechápu to, má to stejně s tím rozdílem že mě to nejede ani na 6TU ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 me to delal i tu5 bozel uz nevim jak sem to vyresil ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 porty pro codbo2 jsou: 3071, 3072, 3073, 3074 pak jsem četl komu to ještě blbne, tak přímo na link.jqe360.com je nějakej "restart" tak se zalogujte tam a zkuste to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Já to už prdím já fakt nwm co... když nahodím 6tu vidím místnost, kliknu na ní a ona zmizí a j tam jen jedna madarská s 1 člověkem, napojím se na TU7 je tam mistnost s lidma ale nic prostě, žádnej server nic, a furt mám NAT: STrict..... se na nějaký BO vyser* :D radši budu hrát na pc moderny.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 když na ní klikneš tak občas zmizí :-D ale jsi na ní připojenej :-) teď se zkus napojit do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Tak už mám u sebe xko, zkusil jsem poslední 7 update a můj verdikt: nemá cenu ho zatím stahovat, moc lidí ho nemá a nejvíce se hraje pořád 6tka. Pokud někomu zlobí přepínat zpět na 6. verzi, ať si poslední update smaže a je to bez problémů. Jinak hodně se také hraje základní verze bez updatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.