Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

COD BO2 - Žádné servery ( NAT: Strict )


Recommended Posts

Čaute lidi, takže mám rgh, hrál jsem normálně přes link cod bo2, mám z modemu kabel do routeru od TP link a přez Wifi jsem na xboxu. Normálně jsem už párkrát hrál, brácha na pc přes kabel já přes wifi na xku a jelo to, ale přijde mi že od posledního updatu hry (7čka) se to celý nějak posral*, vždycky jsem měl Nat open a všechno fachalo, teď mám strict a nevidím ani jednu hru a nikdo se na mě nepojí. Nějaká rada jak na to? Asi nejspíš ten NAt změnit na open,ale jak?

BTW: Zkoušel jsem už dle nějakých návodu povolit UPnP, a přidat porty. resp. otevřít je, jenže nevím zda to dělám dobře, co se týče nastavení routeru a pod, jsem v tom poprvé. Takže kdyby jste mě navedli. Děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mam problem s TU 7 , ukazuje mi jednu mistnost kde je 10 lidi i kdyz na jqe360,com je aktualne 105, v mistnosti 2 hry ani do jedny se nemuzu pripojit, tu 6 maka v poho ale je tam je uz jen par lidicek.. muj poznatek je kdyz dam manage title updates TU7 se stahne v pohode oznacim a zapnu hru viz problem v bodu 1, kdyz opustim a znovu se podivam do title updates TU7 tam je 2x a obe oznaceny zelene kdyz jednu smazu TU nefunguje, smazu stahnu znovu a furt dokola porad tam je 2x.. nekdo podobny problem???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to už prdím já fakt nwm co... když nahodím 6tu vidím místnost, kliknu na ní a ona zmizí a j tam jen jedna madarská s 1 člověkem, napojím se na TU7 je tam mistnost s lidma ale nic prostě, žádnej server nic, a furt mám NAT: STrict..... se na nějaký BO vyser* :D radši budu hrát na pc moderny.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mám u sebe xko, zkusil jsem poslední 7 update a můj verdikt: nemá cenu ho zatím stahovat, moc lidí ho nemá a nejvíce se hraje pořád 6tka. Pokud někomu zlobí přepínat zpět na 6. verzi, ať si poslední update smaže a je to bez problémů. Jinak hodně se také hraje základní verze bez updatu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu