Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Čaute lidi, takže mám rgh, hrál jsem normálně přes link cod bo2, mám z modemu kabel do routeru od TP link a přez Wifi jsem na xboxu. Normálně jsem už párkrát hrál, brácha na pc přes kabel já přes wifi na xku a jelo to, ale přijde mi že od posledního updatu hry (7čka) se to celý nějak posral*, vždycky jsem měl Nat open a všechno fachalo, teď mám strict a nevidím ani jednu hru a nikdo se na mě nepojí. Nějaká rada jak na to? Asi nejspíš ten NAt změnit na open,ale jak?

BTW: Zkoušel jsem už dle nějakých návodu povolit UPnP, a přidat porty. resp. otevřít je, jenže nevím zda to dělám dobře, co se týče nastavení routeru a pod, jsem v tom poprvé. Takže kdyby jste mě navedli. Děkuji :)

Odesláno

taky mam problem s TU 7 , ukazuje mi jednu mistnost kde je 10 lidi i kdyz na jqe360,com je aktualne 105, v mistnosti 2 hry ani do jedny se nemuzu pripojit, tu 6 maka v poho ale je tam je uz jen par lidicek.. muj poznatek je kdyz dam manage title updates TU7 se stahne v pohode oznacim a zapnu hru viz problem v bodu 1, kdyz opustim a znovu se podivam do title updates TU7 tam je 2x a obe oznaceny zelene kdyz jednu smazu TU nefunguje, smazu stahnu znovu a furt dokola porad tam je 2x.. nekdo podobny problem???

Odesláno

Já to už prdím já fakt nwm co... když nahodím 6tu vidím místnost, kliknu na ní a ona zmizí a j tam jen jedna madarská s 1 člověkem, napojím se na TU7 je tam mistnost s lidma ale nic prostě, žádnej server nic, a furt mám NAT: STrict..... se na nějaký BO vyser* :D radši budu hrát na pc moderny.. :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu