wariorpolni Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Zdar,vím že PS 3 není nejnovější , ale chci se zeptat , mám BF 3 a tuhle TV http://lcd-televize.elektromedia.cz/hyundai-llf22814mp4 mám i HDMI a ten BF 3 jede určitě pod 30 FPS strašné lagy a grafika oproti hrozná ... zubaté hrany,v conquestu je normální že chybí textury , stíny hrůza .... to je jako ta hra fakt tak hrozná na to PS 3 , nebo mám jen shit televizi nebo něco dělám blbe ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 zkus smazat game data a znovu ji nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Hmm nic je to pořád stejné ... jinak dotaz trochu vedle - ta televize je v pohodě ? Bude to na jiné HD TV vypadat stejně ? Jinak na té TV je možnost "rozostřit obraz" když to dám tak to rozostření mi docela zlepší obraz ... ostatní TV to mají taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 (upraveno) No nwm co by na te TV melo byt spatne ale vzhledem k tomu ze se prodava za min jak 4K tak bych toho od ni moc necekal EDIT: jinak bf nema moc dobry framerate casto se to laguje v MP a zubate hrany taky nejsou vyjimkou ale ze by chybeli textury to se mi nezda, stiny jsou spatny no Upraveno Únor 22, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 V nastaveni obrazu mas rezim aj game mod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 jo , ale ten herní obraz má to zaostření na 19 a to vypadá ještě hůř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 nehral jsi driv na PC? protoze nekomu kdo hraval driv na pc a pak sel na konzole ta grafika muze pripadat spatna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 No měl jsem 7 roku PC , PS 3 mám ani ne pul roku , ale PC jsem měl HD 2600 pro,2 gb ram,Intel 2.6 GHz takže ty ry většina na plné rozlišení ale nastavení tak na medium/low Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Tak jedine ze by jsi to vyfotil a my by ti rekli jestli je to ok nebo mas nekde chybu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Dobrá,vyfotím , doufám že bude stačit kvalita mobilu s 5 megapixeli :D a jinak trochu vedle , někdy se mi stává ale jen málo kdy , že se mi hra sekne a musím resetovat PS 3 ... to je problém,nebo to dělá každému ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 jo to se stava nic nezvykleho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 No hele tím mobilem to nemá cenu jak jsem to tak zkoušel,ale už je to jedno ... hrát se to dá i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdar,vím že PS 3 není nejnovější , ale chci se zeptat , mám BF 3 a tuhle TV http://lcd-televize.elektromedia.cz/hyundai-llf22814mp4 mám i HDMI a ten BF 3 jede určitě pod 30 FPS strašné lagy a grafika oproti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.