f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Taky si nekdy rikate "Ach jo!! ja bych si neco dal ale nevim co."A proto sme tu mi (f-007 and jarda505_xD) . Reknete na jake ingrediance mate chut (cili,neco sladkeho atd...) a mi vam napisem recept na miru v mziku tak aby jste si pochutnali. :chef: a taky tu budem skladovat recepty ktere uz jsme delali. Pak nas take muzte ohodnotit na stupnici od1 do 10.10 je nejlepsi. Tak hola hej kucharko pomahej. :chef: tady dole mate recepty ktere tu uz zazneli krome par uplne na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 hovno s kecupem..:dozey:Prosim berte to trochu vazne.:roll:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 ale ja na to mam chut..chci recept..okamzite..! :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 ja s horcici...btw....ne sry...dal bych sineco sladkyho,cokoliv Potrebujes piskoty a marmeladu a slehacku (pokud chces).Na jeden piskot (na plochou stranu) namazes marmeladu a pak priklopis piskotem bez marmelady. nakonec na to das slehacku. (Zalezi jen na tobe) Dobrou chut :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Já vám napíšu mojí "lahůdku".. Vezmete zmrzlinu ( v mym případě vanilkovo - jahodovou ) dáte do mističky.. přidáte mlíko, jahodovou polevu, šlehačku, cukr. úplně jednoduchej a perfektní mix 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 jeste doporucuju polít citronovou stavou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 jeste doporucuju polít citronovou stavou:D :D chutnalo? :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 jj,pak to ma takovej spravnej říz:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 jj,pak to ma takovej spravnej říz:Dsupr uz sem to pripsal do toho receptu uplne na hore zes mi to ty doporucil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 supr uz sem to pripsal do toho receptu uplne na hore zes mi to ty doporucil :D Já se přidávám nic lepšího sem nikdy nejed....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Dorá je Zmrzlina s hranolkama ale extra osolená má to šíleně hořkou chut pak to přejde v dobrou zmrzlinovou a pak.... :( ale bylo to v jednu chvilku boží :D EDIT: jedna cast byla trapna (to s tim hajzlem) ale jinak dostal jsem za to upomínku a to si myslim ze je moc pry za spatny vtip a off topik. Neni to vtip ale pravda zkousel sem Mc Flury a Hranolky v mekaci a off topik to taky neni doporucuji je to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Dorá je Zmrzlina s hranolkama ale extra osolená má to šíleně hořkou chut pak to přejde v dobrou zmrzlinovou a pak.... no popavdě sem skončil na hajzlu :( ale bylo to v jednu chvilku boží :D:lol: me chutna smichani Kurete a cokolady. :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 hmmm....chtělo by to něco...nevim jak to popsat...bramburkovityho...nemysslim ve smyslu chuti nebo vzhedu ale že prostě beru pořád dál vyte co myslim ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 hmmm....chtělo by to něco...nevim jak to popsat...bramburkovityho...nemysslim ve smyslu chuti nebo vzhedu ale že prostě beru pořád dál vyte co myslim ne?:DNeake jednohubky nebo jsi dobre staveny a chces neco dietniho? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 mysliš jakože moje oblibene anglicke slovo overweight?tak to ne jenom mám problémy s nohou ale tos asi nemyslel že?:D a nějaky spešl jednohubky by nebyly?:) 2Guns-player:doma žádny nejsou a nejbližši obchod ve kterym maj otevřeno je tak 6-8km daleko a za deset minut z tama jede posledni spoj takže bych musel domu pěšky což se mi v tomhle počasi fakt nechce(navic ta noha:( ) 2WoKo_O:nemyslim že seš ten kdo mi bude řiakt co mi stači(nic ve zlym) jednohubky mě napadly tak před pul rokem a dlabu je tak obtřidny:D takže nějakou změnu bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Zkus chlebíček s pěknym kouskem masa s hořticí a všim co máš rád ale dělejto jako jedno hubky( prostě aby se ti to vešlo do huby) co nejmenší množství... vytvoříš si na tom zavislost jako ja na panenkach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 počkej jaky panenky ,áš na mysli?:D závislos nechci jednu dobu jsem takhle ujížděl na gumovejch medvídkách a sem rád že jsem se toho zbavil:D :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Takze jak uz rikal Woko_O akorat jese doplnim. Potrebujes:rohliky,Pomazanky jake mas nejradeji(ja mam rad treba ryby a lososovou) a citronek na ozdobeni. Postup:Nakrajej si rohliky na kolecka namaz maslem a pak oblibenou pomazankou v mim pripade tou co sem psal.a na vrch dej na tenke platjy nakrajeny citron. Dobrou chut :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 počkej jaky panenky ,áš na mysli?:D závislos nechci jednu dobu jsem takhle ujížděl na gumovejch medvídkách a sem rád že jsem se toho zbavil:D :bash: Panenky nejlepší maso na prasátku.... TOHODLE SE NEZBAVIM :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Taky si nekdy rikate "Ach jo!! ja bych si neco dal ale nevim co."A proto sme tu mi ja (f-007) a (Smalldalf). Já a Smalldalf ?My jsme se nak domlouvali ?já na tomhle projektu vůbec nespolupracoju jenom aby jste věděli.nevím co sis to tady vymyslel..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 tak sem to dal všechno dohromady:D nakrájel rohlik,namazal máslem(některy ještě marmeládou:) ) sestřičce se ztratil barevný svět v hrsti a záhadně se objevil na mých jednohubkách,a jako střecha tam skočily tenké plátky citronu:D...jenom sem zvědavej kdy se dostaví akutní mezigalaktickej průjem:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Já a Smalldalf ?My jsme se nak domlouvali ?já na tomhle projektu vůbec nespolupracoju jenom aby jste věděli.nevím co sis to tady vymyslel..:Da co shoutbox ty vykuku no klidne te vymazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 tak sem to dal všechno dohromady:D nakrájel rohlik,namazal máslem(některy ještě marmeládou:) ) sestřičce se ztratil barevný svět v hrsti a záhadně se objevil na mých jednohubkách,a jako střecha tam skočily tenké plátky citronu:D...jenom sem zvědavej kdy se dostaví akutní mezigalaktickej průjem:bash:nakonec se i zasmejem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Diky přečet sem si to tu cele 1 příspěvek=chytnul mě hlad ten se stupňoval až do 2 strany kde mě rychle přešel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schoking Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 sem se rozhodl ze vam napisu jeden recept Banany v Rumu 4 Banany Rum Nanukovy dort banany oloupem a nalozime na den do rumu a pak se rozmackaji (nebo rozmixuji) pozor rum tak 1/4 litru a nebo podle chuti at to neni moc . vyslednou kasi date do misky prida se kus nanukoveho dortu a voila . brou chut... pozor pri vetsim mnozstvi je to zakerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.