jouu Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Chcel by som sa opýtať či existuje nejaký program alebo aplikácia pre prehrávanie avi videií. Ušetrilo by mi to kopu času aby som nemusel avi subory konvertovať do mp4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 pravdě podobně nexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Co já vím, tak bohužel žádný neexistuje, před 5 lety jsem řešil podobný problém a bez úspěchu, musíš holt konvertovat nebo přehrávat na něcěm jiném.. Stejně mi to zpětně vzato příjde jako blbost protože si tím zaplácáte kartu, která buď to není moc velká nebo je dost drahé řešení kupovat třeba 32gb. Takže přehrávej ideálně ze smartphounu popř tabletu jako android nebo iOS (AVPlayer a jiné aplikace přehrajou formát .avi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jouu Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Ok tak ďakujem za odpovede, chcel som len trochu využit moje psp lebo na hry som ho prestal používať tak aspoň na tie filmy, seriály som ho chcel používať ale asi lepšia varianta budu asi tie smartfony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 No, myslím že by na to měl fungovat PMPlayer, ale nevím, zkoušel jsem to asi jednou a videa se kousaly. Takže šup s videem do konvertoru (Format Factory, XvidForPSP5 apod.) a pak to nasázet do PSP a máš vystaráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jouu Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Ja používam WinX HD Video Converter Deluxe a všetko beží v pohode až nato že si treba trochu počkať :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.