Artien Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Ahoj dnes jsem updatoval FSD 3 a ted kdyz zapnu hru a chci z ni potom odejit zpet do FSD tak mi zcerna obrazovka a Xko se kousne nevite nekdo co stim jestli jsem nekde neco nezapomel nastavit jelikoz po updatu jsem musel vsechno ve FSD nastavit znovu.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starsucker Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Ahoj, zkus to znova nainstalovat. Ale stáhni si nový instalační ISO. Radši to vždy instaluju z cd než z disku... Můžeš to zkusit ještě nainstalovat na disk v xboxu nebo naopak externí. Já to mám na externím spolu s hrama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Ja jsem to instaloval z cd a mel jsem i zaskrtnute aby se stahl nejnovejsi update FSD 3 .muzete mi jsem hodit link na stazeni nejnovejsiho FSD 3.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Uz to maka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.