Artien Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Ahoj dnes jsem updatoval FSD 3 a ted kdyz zapnu hru a chci z ni potom odejit zpet do FSD tak mi zcerna obrazovka a Xko se kousne nevite nekdo co stim jestli jsem nekde neco nezapomel nastavit jelikoz po updatu jsem musel vsechno ve FSD nastavit znovu.Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsucker Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Ahoj, zkus to znova nainstalovat. Ale stáhni si nový instalační ISO. Radši to vždy instaluju z cd než z disku... Můžeš to zkusit ještě nainstalovat na disk v xboxu nebo naopak externí. Já to mám na externím spolu s hrama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artien Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Ja jsem to instaloval z cd a mel jsem i zaskrtnute aby se stahl nejnovejsi update FSD 3 .muzete mi jsem hodit link na stazeni nejnovejsiho FSD 3.Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artien Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 Uz to maka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts