AssasinDaca Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2013 AC3 Liberations - Uncharted Golden Abyss , co z toho? Citovat
Finish Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2013 Podla toho čo máš radšej, mna osobne AC nebaví, ták ti radím Uncharted, je to výborná hra, zo všetkého niečo, zbrane, skoky, niaký ten príbeh, proste je to fajn hra :) Citovat
aaischa Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2013 jestli máš ps3... tak vyber podle toho kerá serie tě táhne... já mam velkej vztah k oboum... každopádně na vitě mě víc bavila Aveline, v AC:L... i přez hodně "minusu" dobrej příběh.. graficky pochvíli zvykneš a působí to hodně dobře... Citovat
AssasinDaca Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 27, 2013 Myslím PS Vita :) Ale zatím mi příjde AC s Avelin v pohodě :) Citovat
aaischa Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2013 myslel sem jako jeslti máš PS3... a na ní si hrál jiný díly uncharted a AC.. tak podle toho můžeš posoudit :) kerá serie ti je bližší.. :) Citovat
javak810i Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2013 Uncharted je jednoznačně kvalitnější hra z těch dvou. Ovšem pokud tě to táhne k AC sérii, tak to je pak jiná. Citovat
AssasinDaca Odesláno Březen 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2013 Právě že AC 3 mám dohraný a uvažoval sem o výměně , Bonusový kód ještě nebyl ani použit. A co sem hrál Demo na Uncharted tak mi to příjde takový víc živější i když to bylo DOST krátký Citovat
Finish Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2013 Akože čo sa týká kvality učite, Uncharted, ale toto neni najlšpie položená otázka, AC 3, a Uncharted, sú uplne odlišné hry, vtom prípade to je len a tebe čo si vybereš :) Citovat
javak810i Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2013 Jestli už ti demo Uncharted přišlo dobrý, tak jdi 100% do plné verze. Protože to demo v porovnání s plnou verzí je imho na♥♥♥♥♥ :D. Citovat
AssasinDaca Odesláno Březen 2, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2013 Děkuju , už sem se rozhodl pro Uncharted :) V pondělí měním... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.