dutches Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 (upraveno) Zdravim, mam cerstve "upraveny" xbox. Jelikoz trochu plavu tady ve vsech tech zkratkach, uvital bych, kdyby me nekdo navedl na prislusne thready, kde si vse vyctu. Neni treba vse vypisovat sem, ja se tim prokousu. Jen proste potrebuji nasmerovat. Muj XBOX : rev. Corona v1 pouzite komponenty: Xecuter CR3 Lite + QSB v3. Uprava: Reset Glitch Hack. O co mi jde: V xboxu mam 320GB disk. Na ten bych rad pomoci externiho USB HDD rad prekopal stazene ISO's. Dale bych na nej rad ulozil vsechny originalky, co mam na plackach. Jinak xbox jsem pro jistotu odpojil od wifi, abych se s nim nedostal na net. Predem dekuji za help i za trpelivost s novackem, jiste je to tu uz vse nekde vypsane :) EDIT1: Kopirovani originalek zcasti vyreseno. Zalozil jsem si adresar Games kam jsem nastavil cestu, prekopal do nej na test tri origosky a dve jedou (Star Wars Kinect, Tomb Rider). Fable2 se spusti, dostanu se do nabidky hry ale jak dam spustit, pri nacitanivyskoci hlaska "Fatal crash intercepted". Zkousel jsem nacist jak z ulozene pozice tak zalozenim nove hry od zacatku. Napada vas, cim to muze byt? Origosku jsem tam nakopiroval 2x a pokazde stejna chybova hlaska. Upraveno Březen 1, 2013 uživatelem dutches Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Odpojovat xbox od internetu nemusíš, určitě ti ten co to dělal nastavil aby se ti akorát nepřipojoval na Live. Dále, ty originálky instaluješ v NXe, nebo je převedeš ve FSD a nebo je převedeš do GOD formátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dutches Odesláno Březen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Xbox je na netu. "Upravu" mam od zdejsiho profika Rendise. Podle jeho slov mam vse updatovane na MAX. Originalky ukladam do boxu pres Freestyle 3 -> Utilities -> DVD Extract -> Copy DVD to Harddrive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Tak pokud ti nejede fable, tak bych buď zkusil překonvertovat do GOD v ISO2GOD a nebo nainstalovat v NXE na HDD. (NXE originál menu od MS, nejsi ve FSD3). Jinak nevím proč by ti neměl jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.