gars7 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 dobry,chtel jsem hrat live neslo tak jsem toho zkouseni nechal.zapnu si hru offline ale vymazal jsem si svuj profil a vsechny hry.zkousim vratit zpatky najednou tma a E68.sviti jedno cervene policko kruhu smrti.vite nekdo onejakem servisu v okoli havirov,ostrava,karvina.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gars7 Odesláno Březen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 tak nic vse po par hodkach jede.dotaz mam celou hru ke stazeni x.b.x.live crysis2 s kodem ale nechci zas neco po...je nejaky navod nebo odkaz.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 http://support.xbox.com/cs-CZ/billing-and-subscriptions/prepaid-codes/redeem-prepaid-codes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.