Pee.Jay Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Zdravím. Chci se zeptat. Mam xbox s RGH, a dostal jsem vypálene hry na dvd(ale nemam flash), tak jestli jdou nák převést, abych si je mohl dát na hdd. Když to dám normalně do pc, a otevřu, tak tam vidim 3 složky (audio_ts,video_ts, a ssystemupdate) Jde to, nebo si musim stáhnout požadované hry z netu. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Ja si myslím ze kdybys udělal v imgburnu iso a pak to klasicky rozpakoval tak by to mělo fungovat mám v planu to taky takhle vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pee.Jay Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 zkoušel jsi to ? a šlo ti to ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Jj jde to...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Hele tak takhle přesně jsem to dělal minulý prázdniny. Hodíš vypálenou hru do vypalovačky, v ImgBurnu z něj uděláš iso a to pak převedeš do GOD formátu a je hotovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pee.Jay Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 jj, zkusil jsem to jen tak z nudy, a vyšlo to.. takže jsem u toho seděl asi 3 hodiny a měnil všechny hry :D ;) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenka Skočka Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 Ahoj. No rozhodně bych doporučila sáhnout někam úplně jinam, konkrétně na web. Parádní výběr her je dle mého názoru tady http://hraj.to Velice ráda sem chodím a hraju, prostě paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.