Pee.Jay Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Zdravím. Chci se zeptat. Mam xbox s RGH, a dostal jsem vypálene hry na dvd(ale nemam flash), tak jestli jdou nák převést, abych si je mohl dát na hdd. Když to dám normalně do pc, a otevřu, tak tam vidim 3 složky (audio_ts,video_ts, a ssystemupdate) Jde to, nebo si musim stáhnout požadované hry z netu. děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David32 Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Ja si myslím ze kdybys udělal v imgburnu iso a pak to klasicky rozpakoval tak by to mělo fungovat mám v planu to taky takhle vyzkoušet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pee.Jay Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 zkoušel jsi to ? a šlo ti to ? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David32 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Jj jde to...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovik Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Hele tak takhle přesně jsem to dělal minulý prázdniny. Hodíš vypálenou hru do vypalovačky, v ImgBurnu z něj uděláš iso a to pak převedeš do GOD formátu a je hotovo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pee.Jay Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 jj, zkusil jsem to jen tak z nudy, a vyšlo to.. takže jsem u toho seděl asi 3 hodiny a měnil všechny hry :D ;) díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenka Skočka Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Ahoj. No rozhodně bych doporučila sáhnout někam úplně jinam, konkrétně na web. Parádní výběr her je dle mého názoru tady http://hraj.to Velice ráda sem chodím a hraju, prostě paráda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts