bloodzgame Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) Zdravim, mam dotaz, u tehle hry je datum vydani 8.3. 2013 v EU, mam ceskej xbox live, tak se chci zeptat jestli si to muzu zahrat ted kdyz nebudu pripojen k netu a pripojit net az po dnesni pulnoci, protoze budu chtit hrat i payna online, nebo jestli mam vydrzet proste az do zitrka j mam flash LT +3.0 a vypaleneho naruta pro PAL proto se ptam, jelikoz sem se samozrejme docetl kdyz sem s tim zacinal: NEHRAT HRY PRED VYDANIM :) a napr. tady je napsane ze si to uz muzu ihned vyzvednout osobne, tak mam dilema, jestli uz hrat ci ne :D http://www.gamestation.cz/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-p24489?ref=googleNakupy.cz Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem bloodzgame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 to už můžeš, já se taky vždycky dívám jestli už to jde někde koupit... a jeden den před vydáním by stejně neměl vadit, už jsem takhle hrál plno her :D přijde mi, že oni už to teď vůbec nekontrolujou, jediná vyjímka je Gears of War Judgment, tam bych si to teď nerisknul :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodzgame Odesláno Březen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 ok, ja jen ze sem na to nikdy nespechal, ale zrovna dnes mam volno z prace a mel sem na to chut uz nakou dobu, tak sem to stejne risknul odpoledne jak sem si overil ze se to da koupit,ted sm se pripojil a pohoda, jinak sem na nic zatim timhle zpusobem nespechal ze bych to mel vypaleny driv nez to vyslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.