Martin_Kalina Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2013 Prosím o radu...Kamarád mě poslal dárek na můj iphone 4 ( whatsapp aplikaci)...A přišel mě od něj email a teď nevím jak to dostat do svého telefonu...Děkuji za odpověď ;-). Citovat
0 stevens129 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2013 No přesně nevím jak to funguje ale měl bys tam mít reedem code.... Ale nezdá se mi že se to dá nějak posílat po mailu. Jestli ti to koupil tak ať ti dá reedem kód... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat
0 Martin_Kalina Odesláno Březen 8, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2013 Bylo to v tom emailu :-)...Ale díky za snahu ;-). Citovat
0 stevens129 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2013 Máš tam ten reedem code? Jestli ano tak ho zadej do iTunes do reedem :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat
Otázka
Martin_Kalina
Prosím o radu...Kamarád mě poslal dárek na můj iphone 4 ( whatsapp aplikaci)...A přišel mě od něj email a teď nevím jak to dostat do svého telefonu...Děkuji za odpověď ;-).
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.