pitris97 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Ahoj lidi potřebuji nějakou mafianskou hru na psp kde bych mohl řídit svoje členy, kupovat jim zbraně a řídit podniky, prostě takový simulátor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 jedině asi Gangs of London... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Ahoj lidi potřebuji nějakou mafianskou hru na psp kde bych mohl řídit svoje členy, kupovat jim zbraně a řídit podniky, prostě takový simulátor.. Chystas sa na svoju pracu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 LoL na co to potřebuješ ? :D :D :D Trezzor : zabil :D Tak já nevím jestli je to na PSP ale myslím že jo...takže The Godfather a celkem i GTAčka PS: Bylo by super aby byla na PSP/PSV a popř. i DS/3DS Mafia .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Potřeboval jsem to proto že mě na PC docela chytl kmotr 2 :) což je super hra ale stejně bych chtěl nějakou ještě promakanější do detailů abys se mohl starat o finance atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Z mafiánskýho prostředí je tak zmíněnej Godfather nebo Scarface, ale to je na způsob GTA, nikoliv simulátoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.