Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins creed: Black flag


Frewwww

Recommended Posts

Píše se rok 1715 a Karibiku vévodí duch pirátství, jenž doslova vystavěl novou "Republiku" - jakési společenství neznající zákon, kde kvete korupce, chamtivost a násilí. A právě mezi těmito lotry a psanci je i náš hrdina; mladý bezohledný kapitán Edward Kenway. Otec jednoho z templářských vůdců Nathana Kenwaye a dědeček mladého asasína Connora. Tento pirát si svým bojem za slávu už vysloužil úctu legend kalibru Černovouse. Ovšem boj ho vtáhl do mnohem komplikovanějších záležitostí; do prastaré války mezi asasíny a templáři, právě té války, která může zničit úplně všechno.

Příběh hry se bude točit kolem lodi Kavka, která se stane nejen vašim domovem, ale také smyslem vašeho života. Loď bude potřeba vybavit a budete muset sehnat její posádku. Ubisoft se tak rozhodl vsadit na populární kartu, považte, kdo z nás si nikdy nehrál na piráty?

by jrc

http://m.youtube.com/watch?v=YMcMph-TW9I

Tak co si o tom myslíte ? Osobně mě překvapilo brzké vydáni nového assassina. Hrát za piráty budu super, námořní bitvy, to jedna z věci co se povedlo v trojce. Ale bojím se ze to budou vyhozený penize... Na to ze to vyšlo hned po trojce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč brzké vydání? Na hře se pracuje už déle, takže nevidím problém proč by nemohl nový AC vyjít ještě letos. Jinak pirátské prostředí mi zní lépe než AC3. Nejvíc se těším na pořádný námořní bitvy a doufám, že budu moct mít papouška na rameni :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AC3 a konkrétně Connor může jenom snít o oblíbenosti, jakou si vysloužil Ezio... Bral bych aby hra nebyla trapnost... Jestli chtějí udělat pirátskou hru, tak ať ji udělají, ale ať do všeho netahají assasina... už jsem psal, že kdyby Ubisoft spojil Splinter Cella s assassinem a udělal z toho Assassins Creed v současnosti, tak by to nebylo špatné... přijde mi, že to je už jen o lezení po barákách, který se v novým dílu akorád přesunuje více do budoucnosti, ale kdyby hra byla v současnosti, tak by to mohla spousta vychytávek a zbraní dneška značně vylepšit... můj názor :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu