TIM Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Zdravim rad bych se zeptal co delam spatne. Nejde mi najit ve hre zadne DLC ted napriklad zkousim DLC na DMC Vergils Downfall. DLC je odemknute v XM360 mam stahnuty TU a DLC mam ve slozce 00000002 v adresari se hrou a stejne ho hra nevidi a to neni problem jen u tohoto DLC. Dekuji za rady. Edit.: DLC jsem nasel v Homebrew ale i tak nejde spustit. Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem TIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Březen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Tak jsem to vyresil nakonec sam :D Muzete to tu zamknout nebo smazat? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Napis jak si to vyresil at se tady kdyztak muzou podivat dalsi generace... :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.