AnAlKiNg Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Zdravim, nějak jsem tu nenašel návod jak jde smazat flash v xboxu.. Mám k tomu osobní důvody a je to docela nutné, každému kdo mi pomůže budu velice vděčný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtech.nettle Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Zdravim, nějak jsem tu nenašel návod jak jde smazat flash v xboxu..Mám k tomu osobní důvody a je to docela nutné, každému kdo mi pomůže budu velice vděčný... Řekl bych, že se tam musí nahrát zpátky originální firmware. Znáš toho kdo ti to flashoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Březen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 bohuzel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Když uděláš normální update dashboardu tak by flash měl jít do kopru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Pokud máš DB starší nebo 12625 tak při updatu DN na novější se ti flash smaže, jinak musíš za flašerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.