AnAlKiNg Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Zdravim, nějak jsem tu nenašel návod jak jde smazat flash v xboxu.. Mám k tomu osobní důvody a je to docela nutné, každému kdo mi pomůže budu velice vděčný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtech.nettle Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Zdravim, nějak jsem tu nenašel návod jak jde smazat flash v xboxu..Mám k tomu osobní důvody a je to docela nutné, každému kdo mi pomůže budu velice vděčný... Řekl bych, že se tam musí nahrát zpátky originální firmware. Znáš toho kdo ti to flashoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnAlKiNg Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 bohuzel :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda66 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Když uděláš normální update dashboardu tak by flash měl jít do kopru ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupenka Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Pokud máš DB starší nebo 12625 tak při updatu DN na novější se ti flash smaže, jinak musíš za flašerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts