seth123 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 mohl by mi někdo nějaké strategické rpg doporučit? Ještě jsem žádnou hru toho žánru nehrál a chtěl bych si to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misa Kulicka Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Valkyria Chronicles. Popravdě mám zakoupeno, ale zatím jsem to ještě nehrál. Ale všude to chválí -hodnoceno jako top v rámci žánru, takže s tím chybu určitě neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 dík ale tož upřímě se mi to nelíbí ja jsu spíš na kouzla a meče :) a hrals agarest: generation of war(record of agarest war)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Pokud jsi alespoň trošku anime pozitivní, tak Valkyrii rozhodně zkus. Je to prakticky jedna z mála strategických rpg na ps3. Osobně jsem ji hrál několik desítek hodin a doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 tož a něco bez střílení bys neznal? klidně anime to je mi celkem fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misa Kulicka Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 dík ale tož upřímě se mi to nelíbí ja jsu spíš na kouzla a meče :) a hrals agarest: generation of war(record of agarest war)?. Aha, tak to jsem se moc netrefil. Napadá mě ještě Resonance of Fate, ale to je taky střílení. A co nějakou Disgeu, zkoušel jsi? http://www.metacritic.com/game/playstation-3/disgaea-4-a-promise-unforgotten Agarest jsem nezkoušel, stojí to zato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Agarest - ano, poměrně dobré hry. Jinak stojí za vyzkoušení Vandal Hearts: Flames of Judgement. A pokud nevadí něco staršího, tak na US PSN je k dispozici Final Fantasy Tactics pro PS1, IMO jedna z nejlepších SRPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 nanaki dík a kdyby jsi si měl vybrat mezi recod of aragest war a Vandal Hearts: Flames of Judgement co bys vzal? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 No, to se raději ani neodvažuji říct, obě hry jsem moc nehrál. Bude muset poradit někdo jiný. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Vandal Hearts: Flames of Judgement jsem dohral. Zabavila mne na 10 hodin. Je to typ hry Xcom,tahova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 tak jsem vzal agarest a crystal defenders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
seth123
mohl by mi někdo nějaké strategické rpg doporučit? Ještě jsem žádnou hru toho žánru nehrál a chtěl bych si to zkusit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.