FxR Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Zdravím, mohl by mi někdo pomoci s výběrem chladící podložky ? Nějak se v tom neorientuji :D Mám 15,6 NTB (acer aspire v3 571g 53218g75), myslím že bych si měl pořídit podložku, při normálním používání (Firefox apod.) od 38 do 45°c GPU a u her (TeamFortress 2, GTA SanAndreas MP s grafickými mody, Brutal Legend, Skyrim) od 62 do 75°c. Tohle mi před měsícem nedělalo, nejvyšší teplota byla u Skyrimu a to max 65°c . Podložka by měla být do 1200 kč. Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 (upraveno) Osobně si myslím že teplota kolem 70°c není zas tak hrozná. tudíž bych podložku ani nekupoval a pokud ano tak spolubydlící má podložku z aukra za 300,- a teploty šli dolu. Upraveno Březen 10, 2013 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 myslíš tu podložku z aukra která má tři větráčky a modře svítí? Už z principu nechápu jak může fungovat :D to si rovnou hodit tři větráčky pod notas a napojit na tužkovou baterku a čekat co to udělá :D mimochodem mám stejný notas jen olympic edici a mám zalman nc-1000 z hliníku a dvěma větráky... teploty jsou tam o cca 2°C nižší, takže zázraky od toho nějak nečekej a teploty nejsou zase tak hrozný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tyto teploty by ti mohli lidé závidět na stolním PC, takže to neřeš a neutrácej zbytečně za podložky, které odvedou minimum práce, radši ntb podlož knihou ať je ve vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Díky moc za rady, to si teda místo toho koupím myš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 To víš, že jo radši si kup pěknou herní myšku do 1 200,- seženeš parádní. A nebo radši šetři prašule ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Furt mi nedá spát ten náhlý nárust teploty. Čím to může být? Vir? Tím že jsem vysával boční větrák za chodu? Že teď si NTB půjčují často rodiče a mají ho na klíně/taburetu? Toto mi ukazuje HWMonitor a Speedfan, předtím jsem akorát brouzdal ve Firefoxu a hrabal se ve Steamu - http://www.imagehosting.cz/images/teplota.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Podle speedfanu je vse tak jak ma byt, nevim co resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 (upraveno) Že v době 1 týdne vrostla průměrná teplota o 7°c A ještě, mohl bych místo knih na podložení použít toto ? http://www.imagehosting.cz/images/1503201300.jpg http://www.imagehosting.cz/images/150320xix.jpg Je to z Ikei na odstavení hrnců a pánví :D Edit: Možná jsem na to přišel, ve SpeedFanu jsem před nějakým časem zaškrtl položku Automatic Fan Speed, a teď jsem to oddělal a při Firefoxu mám 36°c a hry jsem ještě nezkoušel Upraveno Březen 15, 2013 uživatelem FxR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Tak pokud si zaškrtl Automatickou regulaci větráků, tak to bude asi tím. Jinak ta podložka by k něčemu pomohla, ale nedoufej v to, že ti to shodí nějak extrémně teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Bylo to ono, teď mám při Minecraftu 56°c jako předtím, u TeamFortress taky nějak tak :), díky za rady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.