vencaflegy Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Nazdar lidičky, plánuju na letní prázdniny takovej velkej projekt. Film v GTA San Andreas (nejspíš přes SA:MP). Točil bych přes Camhack. Trvalo by to tak akorát dlouho, možná 30min. Potřeboval bych nějaké profesionálnější spolupracovníky, kteří by mi pomohli například s intrem na nový YT channel a se spracováním videa a zároveň herce. Volali bysme skype. V létě mi bude skoro 14. Je to fakt jenom pro srandu, abychom si užili, aby byla pr*el :cheesygrin:! a nakonec z toho může být povedený profesionální kousek. Dříve než o prázdninách to bohužel nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Skype nedoporučuju, na tohle to je sviňárna, lepší je TeamSpeak, na NoToxic.cz seženete místnost zdarma ;), a být tebou tak bych radši zapracoval trochu na scénáři, zápletce, protože z toho může vyjít hnusná slátanina (Vídám to u minecraft "filmů"), jo, a server, na natáčení je nejlepší Cinematic Mode od KSA - IP 31.31.77.202:8888 Nebo se můžeme spojit a pracovat na projektu naší skupiny (RainbowProduction), teď děláme na Minecraft filmu, o prázdninách máme jeden projekt o server Majncraft.cz a já se pouštím do filmu Mafia Stories. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Hmm tak pokud nemá žádnou zkušenost s točením a organizací tak to rovnou může zabalit, takovýhle pseudo projekty mě vážně dovedou vytočit.. Potřeboval bych nějaké profesionálnější spolupracovníky, kteří by mi pomohli například s intrem na nový YT channel a se spracováním videa a zároveň herce. Takže vlastně potřebuješ každýho protože nic s toho neumíš a nakonec slízneš smetanu Je to fakt jenom pro srandu, abychom si užili, aby byla pr*el :cheesygrin:! a nakonec z toho může být povedený profesionální kousek. Tohle mě přesvědčilo úplně, protože pokud něco děláš z prdele tak z toho většinou vznikne sračka a profesionální kousek určitě ne V létě mi bude skoro 14 S 13 letýma dětma to nemá vůbec cenu . Hodně štěstí v tom "velkém projektu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.